Тончо Токмакчиев втъна с 400 бона (Вижте как го измамиха)

Тончо Токмакчиев
0

Тончо Токмакчиев е втънал с 400 хиляди след като стана жертва на измама

Тончо Токмакчиев си изпати от нелоялни руснаци

Тончо Токмакчиев втъна с 400 бона след като се оказа жертва на измама. Комикът от години насам развива бизнес с розово масло, при това доста успешен такъв. Въпреки опита си в бранша, той не се оказа подготвен и за нелоялни клиенти.

Тончо Токмакчиев
Тончо Токмакчиев

Именно с такива се сблъскал Тончо преди около три месеца. Всичко се разиграло в началото на месец септември, когато той сключил сделка с руска фирма за над 550 хиляди лева. Това била стойността на продукцията, която Токмакчиев им предоставил срещу само 150 бона капаро.

Тогава руснаците обещали на комика, че до един месец ще преведат и оставащата, доста по-голяма сума пари. Това обаче така и не се случило и до ден днешен звездата не е видял полагащата му се сума.

Некоректните братушки не спирали да обещават, че ще се издължат, но само толкова. Заради това звездата от „Шоуто на Канала“ е твърдо решен да заведе дело, ако до Нова година не си получи дължимото. Тончо не крие, че е много ядосан от наивните си действия, още повече, че не страда от липса на клиенти, даже напротив, предават от hotarena.net.

Публична тайна е, че бизнесът му с розово масло е сред най-успешните в България и той е сред доставчиците на някои от най-реномираните парфюмерийни къщи във Франция – меката на парфюмната индустрия.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.