Наследникът на Лора Крумова – пълно нейно копие

Наследникът на Лора Крумова – пълно нейно копие
5 (100%) 1 vote

Синът на Лора Крумова прилича изцяло на нея

Синът на Лора Крумова е нейно пълно копие. Малкият рус ангел прилича изцяло на своята майка, пише Хот арена, цитирайки „Уикенд“. Мъникът е бил щракнат от папараците на Николета Лозанова на път към яслата. Кадрите ще бъдат излъчени тази вечер, тъй като предаването на плеймейтката ще се излъчва без почивка по празниците.
Малкият Явор посещава ясла, тъй като майка му няма възможност да е постоянно до него. Въпреки, че той е проходил преди няколко месеца, Лора Крумова предпочита двамата да се придвижват с колата, а не разхождайки се. Градината на момченцето се намира в непосредствена близост до кооперацията, в която семейството му живее, но въпреки това неговата майка предпочита да го отведе до градината със служебния си автомобил „Субару“.
На излиза от входа тя е спряна от друга майка с количка. Двете майки разговарят няколко минути, след което всяка от тях тръгва по пътя си. Лора Крумова качва сина си в джипа и го отвежда в детската градина, където остава до късния следобед, отбелязва изданието.
Блондинката не прави и крачка без джипа си.

Тя не отива дори до близкия супермаркет без кола. Само за няколко седмици тя беше засечена от папараците в няколко груби нарушения. Тв водещата нарушава правилата, които трябва да спазва всеки един шофьор. Тя не само разгороваря по телефона, докато, но и прави много по-сериозни провинения зад волана. Тв водещата не поставя обезопасителния колан и шофира без него.

Лора Крумова

Синът на Лора Крумова пълно нейно копие

Преди няколко седмици тя беше щракната да шофира след употреба на алкохол. Папараци засякога тв водещата да се качва в джипа си след изпиването на няколко чаши вино.
Дали Лора Крумова си е взела поука от публикуваните кадри или ще продължи да прави нарушения, това само времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар