Министър Божидар Лукарски минава пред олтара през май

Гласувайте за статията

Министър Божидар Лукарски е поискал ръката на избраницата си, вдига сватба през май 2016 година

Министърът на икономиката Божидар Лукарски ще вдигне сватба догодина. Лидерът на СДС се е сгодил за красивата си половинка Ива Йорданова. Лукарски е подарил годежен пръстен на годеницата си преди около два месеца, като е предложил брак на любимата си, пише БЛИЦ.Божидар Лукарски

Ива Йорданова развива успешен бизнес в Щатите. Тя завършила в САЩ и заради делата си често пътува зад Океана. Дамата напусна политиката, заради любовта си към политическия лидер, но вече се радва на самостоятелен бизнес.

Самата Ива Йорданова на рождения си ден пусна фото с годежния си пръстен във Фейсбук и се похвали на своите приятели с предстоящото радостно събитие.Ива Йорданова

Божидар Лукарски споделил за предстоящата венчавка на сватбата на реформатора Стамен Янев. Въодушевен от радостта на шефа на Българската агенция за инвестиции министърът на икономиката признал, че и него го чака да заведе избраницата си пред олтара само, че през май до година.

За лидерът на СДС това е втори брак. Ива Йорданова ще мине за първи път под венчило. Тя и бившата съпруга на министъра са в добри отношения. А двете прекрасни дъщери на Лукарски често гостуват в дома му и прекарват весело с бъдещата му съпруга.

Лукарски се похвали във Фейсбук с общо фото от празниците по Коледа с двете си деца и любимата си.

Започват да намаляват заклетите ергени в кабинета Борисов 2. След като външният министър Даниел Митов и шефката на пресцентъра на правителството Севдалина Арнаудова минаха пред олтара това ще е третата сватба в правителствения кабинет.

Щастливи семейни събития очакват министрите и техния шеф Бойко Борисов през 2016 година. Както сам се похвали Бойко Борисов ще стане дядо за първи път.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар