Бойко Борисов с първо внуче! (Венета му поднесе най-хубавия подарък)

Бойко Борисов с първо внуче! (Венета му поднесе най-хубавия подарък)
5 (100%) 2 votes

Бойко Борисов става дядо, дъщеря му го изненада с най-хубавия подарък

Бойко Борисов всяка година получава куп честитки и подаръци, но нито един от тях не може да се мери с този. Премиерът се похвали с новината, че за първи път му предстои да стане дядо.

На Бъдни вечер той пусна традиционната семейна снимка от дома си, като гордо показа и на кого се е паднала парата. А над фотоса написа: „Най-хубавият подарък за Коледа — съвсем скоро ще бъда дядо. Благодаря ти, Венета“.

Както става ясно, дъщерята на Бойко Борисов е бременна и планира съвсем скоро да го направи дядо. Самият той е невероятно щастлив от този факт и дори се снима с нея в социалната мрежа.

Кога министър-председателят успя да сватоса дъщеря си, че чака и внуче, остава загадка. Предвид огромното любопитство към личния живот на държавника, както изглежда събитието се е случило при пълна секретност, коментират негови познати и колеги.

Що се отнася до Венета Борисова, в края на миналата година се заговори, че министерската наследница се е запътила към олтара, като дори е представила кандидат-зетя на баща си. Подробности обаче не бяха съобщени, а само, че тримата се вечеряли в механа в Банско.

Венета Борисова е единствена дъщеря на премиера, но той изключително грижливо я държи от обществения живот. Наследницата му прекарва повече време в Америка, където заминава майка й, скоро след като с премиера се развеждат. Преди няколко години младата жена се опита да се установи в България и дори бе започнала работа в министерството на икономиката като чиновник. За жалост кариерата й продължи едва два часа–веднага щом научи за заниманията й, премиерът настоя тя да бъде освободена от длъжност незабавно.

Бойко Борисов става дядо

Бойко Борисов става дядо

 

Борисов обаче сподели щастливата новина, че скоро ще дундурка първо внуче, а изненадата бе всеобща. Премиерът получи над 2 000 честитки и пожелания по случай раждането на бъдещия наследник на фамилията.

Лидерът чака първо внуче

Лидерът чака първо внуче

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар