Страшен скандал между момичетата от Спайс Гърлс! (подробности)

Страшен скандал между момичетата от Спайс Гърлс! (подробности)
5 (100%) 1 vote

Скандалът в Спайс Гърлс е по вина само на Виктория Бекъм!

Виктория Бекъм предизвика скандал в бившите Спайс Гърлс. Момичешката група предизвика невероятен фурор след мини турнето си през 2007 година. Тогава петте певици се събраха отново заедно, което подлуди от радост техните фенове.

Те бяха във възторг от факта, че групата отново е заедно. През следващата година англичанките възнамеряват отново да се съберат и да направят турне из страната, като поводът за идеята е защото тогава правят двадесет години от създаването на трупата.

Спайс Гърлс в жесток скандал заради съпругата на Бекъм

Спайс Гърлс в жесток скандал заради съпругата на Бекъм

Така певиците от Острова искат да зарадват отново многобройните си почитатели, като пак се появяат на сцената заедно.

Но Виктория Бекъм е на път да скара своите колежки. Защото тя категорично отказала да бъде част от групата, както и изнася концерти из страната. Съпругата на Дейвид Бекъм се оправдала с прекалено големите си ангажименти като моден дизайнер и с грижата си по семейството си.

Отказът на Виктория Бекъм станало и повод останалите певици също да се разцепят на няколко лагера. Мел Си също заявила, че няма да се включи в турнето с останалите певици, ако Виктория не бъде сред тях.

Още през лятото обаче близък приятел до Виктория Бекъм подготвил почвата за отказа й. Той заявил, че красавицата наистина е много заета с различни дейности. Поради това бившата Пош Спайс отказва да се включи в известната от миналото банда Спайс Гърлс и не може да обикаля с тях по участия.

Тя обаче поздравявала своите колежки с намерението им да отпразнуват кръглата годишнина от създаването на групата. И им пожелавала много късмет и щастие в това, а и във всяко следващо начинание.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар