Преслава изби рибата

Преслава изби рибата
2.33 (46.67%) 3 votes

Певицата заживя с Фики Стораро

Този път Преслава успя да хвърли всички в оркестъра.

Запознати твърдят, че Преслава вече живее под един покрив с колегата си Фики Стораро. Твърди се, че певецът се е пренесъл под покрива на Преслава преди две седмици.

Запознати припомнят, че добричлийката многократно е споменавала, че изпитва неистов страх от обвързване и поради тази причина обитаваше сама апартамента си в Града под тепетата, дори докато беше във връзка с Бирмата.

Певицата заживя с Фики Стораро

Певицата заживя с Фики Стораро

Заради Фики обаче Преслава се прежалила да се пренесе в просторния си апартамент, намиращ се в столичния квартал „Бояна”, където заедно с нея се настанил и той.

Съседи разкриват, че от известно време джипът му е паркиран пред жилището на Преслава. Преди броени дни той дори се изсипал с цял багажник куфари пред сградата, в която се намира апартамента й.
Вече упорито се носи мълвата, че двамата не са просто колеги и приятели, а мачкат чаршафите заедно.

Мнозина вече си мислят, че Преслава се е опитала да хвърли прах в очите на хората със забежката си с Гъмов, за да разсее вниманието от това, което се случва между нея и Фики Стораро. Подобни истории обаче не могат да останат скрити за дълго време и певицата го знае много добре, но въпреки това се опитва да върти дребни номерца.

При все, че вече живеят под един покрив, двамата упорито продължават да твърдят, че помежду им няма нищо.
Припомняме, че Фики Стораро веднъж вече яде бой от Бирмата заради Преслава.
Очевидно именно този екшън е мотивирал певицата да продължи флирта си с Фики.

Приближени до двойката твърдят, че отначало връзката им започнала като обикновена забежка и никой от двамата не предполагал, че малко по-късно ще прерасне в истинска любов.
Из музикалните среди се носи клюката, че дори и да има нещо помежду им, то едва ли ще е за дълго, предвид че през кревата на Фики Стораро са преминали голяма част от колежките му, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар