Силвия Кацарова изпадна в паника

Силвия Кацарова изпадна в паника
5 (100%) 1 vote

Опасява се, че дъщеря й ще остане стара мома

Силвия Кацарова изпадна в паника.

Причина за притеснението на Силвия Кацарова стана поредната необмислена постъпка на дъщеря й – Теди Кацарова.
Тя изразила притеснението си пред свои приятелки, че Теди може да остане стара мома като се има предвид, че не може да задържи за дълго време нито една от връзките си.

След като се разведе с финландеца Макс, а след това се раздели и с Мистър Турция 2002 – Мерт Калъч, щерката на Силвия Кацарова записа поредния любовен крах.
Тя се е разделила и с гръцкия си приятел Димитрис.

Опасява се, че дъщеря й ще остане стара мома

Опасява се, че дъщеря й ще остане стара мома

Близки до изпълнителката издават, че напоследък тя прекарва повече време в България, а пътуванията до Катар, където работи гъркът, вече са в историята.
Макар отначало дъщерята на Силвия Кацарова да не оповестила гласно раздялата си с Димитрис, приятелите й заподозрели, че има нещо такова, защото тя изведнъж сякаш спряла да говори за него.
Освен това забелязали, че Теди Кацарова вече не пътува толкова често за Катар, както преди.

Неотдавна тя си спретнала пътуване за Виена, но за изненада на останалите от компанията, сред тях не бил Димитрис. За капак на всичко последните им общи снимки, качени в профила й в социалната мрежа, са чак от лятото.
Не остава незабелязан и фактът, че той не присъства на нито една от последните й прояви като коледния й концерт с благотворителна цел, който се проведе неотдавна.

Приятелите на Теди Кацарова са убедени, че двамата с Димитрис са разделени и допълват, че при връзките от разстояние винаги се получава така.
От непрестанните й раздели страда най-много именитата й майка, която е сериозно притеснена, че няма да доживее да види единствената си дъщеря задомена.

Тя изплакала пред приятелки, че вече иска да дундурка внуче, но предвид съдбата на Теди, едва ли това ще се случи скоро.
Силвия Кацарова дори тръгнала по врачки, които обаче я успокоявали, че е въпрос на време дъщеря й да срещне мъжа на живота си, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар