„Анонимните”: Ще сринем Турция

„Анонимните”: Ще сринем Турция
5 (100%) 2 votes

Хакерската група е възмутена от факта, че Турция подкрепя „Ислямска държава”

Международната хакерска група „Анонимните” се заканиха, че ще сринат Турция.

Хакерската група обяви открита война на властите в Турция, след като ги обвиниха, че подкрепят „Ислямска държава”, предава Укринформ.
Основната причина, поради която Турция успя да разгневи хакерите е, че купува петрол от терористите, а в същото време ги приема на лечение в своите лечебни заведения.

Хакерската група е възмутена от факта, че Турция подкрепя „Ислямска държава”

Хакерската група е възмутена от факта, че Турция подкрепя „Ислямска държава”

„Анонимните” са категорични, че повече няма да си затварят очите пред факта, че държавният глава на Турция Реджеп Тайип Ердоган подкрепя „Ислямска държава“, предава Информационна агенция „Фокус”.
Само през миналата седмица на нападение от страна на хакерската група бяха подложени повече от 40 хиляди сайта в Турция, пише bgdnes.bg.

Президентът на Турция бе замесен и в скандал, завихрил се през последните няколко дни около ДПС.
Създателят на партията, който в момента е неин почетен председател – Ахмед Доган се разгневи на Лютви Местан за това, че е бил на път да предаде ДПС.
Сокола, е разочарован от Местан, на когото гласува огромно доверие, превръщайки го в председател на ДПС.

Оказва се обаче, че Местан е Троянският кон, който предава партията отвътре. Той бил готов да превърне ДПС в кукла на конци, която да се ръководи от президента на Турция – Реджеп Ердоган.
Доган е категоричен, че няма да допусне подобно предателство и намекна, че съвсем скоро ще има големи рокади в ръководството на партията.

Политолози посочват, че Доган за пореден път доказа способностите си на политик и успя да спаси етническия мир в страната.
Докато Ахмед Доган категорично отказваше среща с президента на Турция, който неколкократно гостува в България, то Местан му отиде на крака, за да проведат тайна среща.

Предполага се, че именно по време на тази среща помежду им, е било положено началото на преврата, замислен от Лютви Местан и насочен срещу Ахмед Доган.
Плановете му обаче бяха осуетени и по всяка вероятност няма да остане още дълго време на председателското място в ДПС, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар