Евгени Минчев направи сензационно разкритие

Евгени Минчев направи сензационно разкритие
5 (100%) 1 vote

Паркетният лъв е щастливо влюбен

Паркетният лъв Евгени Минчев направи поредното сензационно разкритие.

Макар мнозина да твърдят, че Евгени Минчев е доста самотен, то се оказва, че това няма нищо общо с истината. Светският хроникьор най-накрая задоволи любопитството на широката общественост и разкри кой е мъжът до него.

Оказва се, че Евгени Минчев има интимна връзка с англичанина Стивън Боуман от група „Блейк“. Двамата са заедно от три години и се чувстват много щастливи.

Паркетният лъв е щастливо влюбен

Паркетният лъв е щастливо влюбен

Така, докато в Биг Брадър Ол Старс всички се изредиха да го съжаляват, че е изключително самотен и в края на деня се прибира в празна къща, то се оказва, че всъщност Евгени може би е много по-щастлив от всички тях взети накуп.

Бившият ватман има човек до себе си и то не от скоро, а от години, което означава, че нещата помежду им определено вървят добре, тъй като в противен случай досега щяха да са се разделили.
От обкръжението на Евгени Минчев издават, че Стивън Боуман често посещава дома му в България и нерядко е бил един от скъпите гости на събитията, организирани от паркетния лъв.

Интересното в случая е, че до момента никой не е предполагал дори че помежду им има нещо много повече от делови отношения.
Самият Евгени Минчев призна в прав текст пред столичен ежедневник, че Стивън е неговата муза и го кара да се чувства щастлив.

По всяка вероятност двамата ще заминат за Лондон, където планират да изкарат незабравими празнични дни.
Признанието, което направи Евгени Минчев ще сложи край на многобройните спекулации за тайнствения мъж в живота му, за който обяви преди време, че ще бъде на Коледа.

Музата на паркетния лъв е 35-годишен и е роден в английския град Бат.
Той е зодия Лъв, която идеално си пасва с тази на Евгени, който е Близнаци. Астролози коментират, че двата знака се съчетават перфектно и може би поради тази причина връзката им е толкова щастлива, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар