Ясновидката Евелина Лютова направи сензационно предсказание

Ясновидката Евелина Лютова направи сензационно предсказание
4.33 (86.67%) 3 votes

Според предсказанието догодина Анелия ще се омъжи за свой колега

Една от най-добрите ясновидки в страната – Евелина Лютова направи сензационно предсказание, с което смая всички.

Евелина Лютова е категорична, че през следващата година страната ще бъде сюрпризирана от неочакван брак. Според нея Анелия и Фики Стораро ще сключат брак догодина и това съвсем не е шега.
Маг Евелина Лютова е една от най-силните биоенерго- и скенер терапевти у нас, отбелязва „България Днес“.

Според предсказанието догодина Анелия ще се омъжи за свой колега

Според предсказанието догодина Анелия ще се омъжи за свой колега

Макар мнозина да гледат с насмешка на това предсказания и да са категорични, че подобно нещо няма как да се случи, Евелина Лютова е категорична, че прогнозата й ще се сбъдне.
Тя е убедена, че през 2016 година Анелия и Фики Стораро ще сключат брак, а годината като цяло ще е изключително силна и за двамата.

Според нея обаче нещата между Преслава и Бирмата категорично няма да се получат. Колкото и да се събират и разделят, бъдещето им не е украсено в розови краски.
Според пророчеството на Евелина Лютова след последния развой на събитията, двамата никога повече няма да се съберат.

За най-върлите фенове на поп фолка обаче, предсказанието на Евелина Лютова за Анелия и Фики Стораро е повече от неприемливо и изключително любопитно. Те припомнят, че за гадже на певеца упорито се спряга Преслава и дори се твърдеше, че именно заради него са се разделили с Бирмата. До този момент дори не е имало и най-малък намек, че отношенията между Фики и Анелия, са по-специални, пише Блиц.

Интересно обаче как ще се развият нещата при Преслава, която съвсем спокойно може да бъде определена като прелъстена и изоставена. Двамата със Станимир Гъмов разиграха невиждана любовна драма под покрива на Биг Брадър. Розовият им балон обаче се спука още с финала на шоуто. Дори се е стигнало до там, че актьорът сякаш се е покрил в миша дупка и избягва всякакви срещи с фолк дивата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар