Глория взе съдбовно решение

Глория взе изключително важно решение, засягащо кариерното й развитие. Преди време изпълнителката загатна за обтегнатите си отношения със своя продуцент. Договорът й с музикалния гигант изтича само след пет месеца, но пайнерката е категорична, че няма да го преподпише.

Запознати коментират, че тя отдавна обмисля варианта да прекъсне професионалните си ангажименти с Митко Димитров. След самостоятелния концерт на примата, който се състоя преди няколко месеца, тя вече била убедена в правотата на решението си. Въпреки, че Глория е една първите изпълнителки на "Пайнер"музикалната компания не я подкрепи. До последно тя не знаеше дали ще получи подкрепата своя продуцент за организиране на мащабното събитие.

В крайна сметка тя не получи подкрепата на "Пайнер" и организира сама концерта, разчитайки на собствени средства. Въпреки това събитието беше излъчено в ефира на телевизия Планета.

Пренебрежителното отношение на Митко Пайнера стана причината тя да не се изяви на сцената на грандиозния концерт в зала "Арена Армеец". Обидена, Глория отказа да вземе участие в него, въпреки че е една от звездите, превърнали се в емблема за "Пайнер".

Изпълнителката е решила, че е по-добре да прекъсне професионалните си отношения с компанията гигант и да започне да се продуцира сама. Изпълнителката ще подпише договор с бившия продуцент да излъчва клиповете й по телевизията дори и след прекратяване на професионалните им отношения.

[caption id="attachment_466417" align="alignright" width="300"]Глория Глория напуска "Пайнер"[/caption]

Разочарованието на изпълнителката от "Пайнер" е причината дъщеря все още да не се е присъединила към звездното семейство на компанията, пише Хот арена.

Глория е разочарована от продуцента си и не желае щерка й да изпита същото разочарование, ставайки жертва на алчността му. Това е причината тя да продуцира дъщеря си. Въпреки, че зад гърба на талантливата Симона Загорова не стои нито една музикална компания, младата изпълнителка има повече участия дори от своята майка.