Глория взе важно решение

Гласувайте за статията

Глория взе съдбовно решение

Глория взе изключително важно решение, засягащо кариерното й развитие. Преди време изпълнителката загатна за обтегнатите си отношения със своя продуцент. Договорът й с музикалния гигант изтича само след пет месеца, но пайнерката е категорична, че няма да го преподпише.

Запознати коментират, че тя отдавна обмисля варианта да прекъсне професионалните си ангажименти с Митко Димитров. След самостоятелния концерт на примата, който се състоя преди няколко месеца, тя вече била убедена в правотата на решението си. Въпреки, че Глория е една първите изпълнителки на „Пайнер“музикалната компания не я подкрепи. До последно тя не знаеше дали ще получи подкрепата своя продуцент за организиране на мащабното събитие.

В крайна сметка тя не получи подкрепата на „Пайнер“ и организира сама концерта, разчитайки на собствени средства. Въпреки това събитието беше излъчено в ефира на телевизия Планета.

Пренебрежителното отношение на Митко Пайнера стана причината тя да не се изяви на сцената на грандиозния концерт в зала „Арена Армеец“. Обидена, Глория отказа да вземе участие в него, въпреки че е една от звездите, превърнали се в емблема за „Пайнер“.

Изпълнителката е решила, че е по-добре да прекъсне професионалните си отношения с компанията гигант и да започне да се продуцира сама. Изпълнителката ще подпише договор с бившия продуцент да излъчва клиповете й по телевизията дори и след прекратяване на професионалните им отношения.

Глория

Глория напуска „Пайнер“

Разочарованието на изпълнителката от „Пайнер“ е причината дъщеря все още да не се е присъединила към звездното семейство на компанията, пише Хот арена.

Глория е разочарована от продуцента си и не желае щерка й да изпита същото разочарование, ставайки жертва на алчността му. Това е причината тя да продуцира дъщеря си. Въпреки, че зад гърба на талантливата Симона Загорова не стои нито една музикална компания, младата изпълнителка има повече участия дори от своята майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар