Пълен обрат: Джена изригна срещу Джино, приятелството свърши! (подробности)

Пълен обрат: Джена изригна срещу Джино, приятелството свърши! (подробности)
3 (60%) 2 votes

Джена вече си има нов любим, но това не й попречи да скочи срещу бившия си Джино Бианкалана!

Поп фолк звездата Джена вече си има нов официален приятел в лицето на младока Атанас Стоев. Тя оповести връзката си още докато бившият й годеник Джино Бианкалана беше в Къщата на Вип Брадър и разказваше на съквартирантите как продължава да я обича.

Днес обаче между Джино и Джена не е останало нищо, дори и приятелство. Защото певицата избухнала пред свои близки приятели, че не може да познае Джино и не знае в какъв човек е започнал да се превръща той.

Джена проявава някаква странна ревност към Джино Бианкалана, макар че вече има нова връзка с младия Стоев

Джена проявава някаква странна ревност към Джино Бианкалана, макар че вече има нова връзка с младия Стоев

„Прави глупост след глупост. Постоянно обикаля по кръчми и сваля различни момичета, на какво прилича това?! Той не беше такъв човек в Америка, но обстановката у нас явно му размъти главата. Постоянно пуска снимки с разни кифли, които са с него само за славата и парите му. Толкова ли не се усеща, че става смешен?!“, недоволствала Джена пред аверите си, разкриха близки до нея източници.

Някои предполагат, че възмущението на певицата се дължи на факта, че макар и обвързана с друг, тя още изпитва ревност към бившия си и не може да си представи, че друга ще заеме мястото в сърцето му.

Колкото до самия Джино Бианкалана и фриволното му поведение напоследък, то също на свой ред може да е продиктувано от връзката на Джена и новия й. „Какво да прави момчето?! В манастир ли да се затвори, когато тази, за която щеше да се ожени, го заряза и размахва новата си любов пред лицето му“, защитават Джино в социалните мрежи.

Да видим – дали пък няма да стане история тип романтично фентъзи и двамата да се съберат отново като толкова се дразнят още един на друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар