Анелия остава без дом за Коледа

Анелия остава без дом за Коледа
5 (100%) 1 vote

Парите за новата й къща свършиха

Фолк певицата Анелия остава без дом за Коледа.

Оказва се, че палатът, който строи Анелия е погълнал много повече средства от предвидените. Само до момента той струва повече от 500 хиляди лева.
Запознати издават, че фолк дивата е замразила строежа, тъй като почти е на червено по отношение на финансите и то точно преди празниците.

Парите за новата й къща свършиха

Парите за новата й къща свършиха

Грандиозният палат на Анелия се издига в Драгалевци. За момента обаче той е замразен и по всяка вероятност работата по него ще бъде възобновена през 2016 година.
Изпълнителката се жалвала пред свои приятелки, че покрай множеството непредвидени разходи, които изникнали около строежа, джобът й доста е изтънял.

Преди броени дни Анелия превела последните пари по сметките на работниците и ги разпуснала за неопределено време, отбелязва „Шоу”. Предварителната уговорка била, че работата по строежа ще продължи през януари, но предвид множеството непредвидени работи, които са изникнали, може да се забави с няколко месеца.

Анелия планирала да се нанесе в новия си дом за Коледа, но за нейно огромно съжаление това няма да се случи тази година. Певицата се надява да изкара прилични доходи покрай участията си по празниците и с тях да продължи строителните дейности по жилището си.
Запознати твърдят, че графикът й около Коледа и Нова година е направо претрупан и чак й се чудят как ще успее, пише HotArena.

Междувременно стана ясно, че една от най-добрите ясновидки в страната – Евелина Лютова вещае, че през следващата година Анелия ще сключи брак. Според гаданието певицата ще е омъжи не за кой да е, а за колегата си Фики Стораро.
Лютова е категорична, че макар сега всички да гледат с насмешка на това й гадание, не след дълго ще се убедят в правотата й.

Най-странното е, че в поп фолк гилдията спрягат Преслава за гадже на Фики Стораро, а сега изведнъж се оказва, че догодина той ще се ожени за Анелия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар