Резил: Скандално разкритие за Златка Райкова я направи за смях!

Резил: Скандално разкритие за Златка Райкова я направи за смях!
5 (100%) 2 votes

Златка Райкова стана за смях с кражбите си и лъжата с дизайнерството!

Златка Райкова се е превърнала в агент. Русата Златка не участва в криминале или е наета да следи за неверни съпрузи. Плеймейтката била забелязана да краде дрехи. И по-специално модели за своите колекции.

Заедно със своя приятелка блондинката обикаляла бутици и молове, като награбвала купища дрехи и веднага се скривали в пробната. Там двете изобщо не им било до това да мерят дрешките, а да взимат мостра за модели. Определено гаджето на ММА боецът Георги Валентинов го е закъсало откъм идеи и решило по този начин да си освежи колекцията.

Прехвалената колекция на Златка Райкова се оказа "леко" взаимствана, да не кажем крадена

Прехвалената колекция на Златка Райкова се оказа „леко“ взаимствана, да не кажем крадена

Двете с нейната дружка набързо снимали различните модели дрехи, като много внимателно щракали и най-малките детайли по тях.

Това твърдят очевидци, които видели русата Златка с цели купища дрехи да се шмугна набързо в тъмната стаичка Определено нещата, които взимала уж да мери, не били нито нейната модна линия парцалки, нито размерите, които тя носи.

Според спецовете колекциите на пишман дизайнерката изобщо не били на висота. Те определят нещата, които Русата Златка прави повече като конфекция или в най-добрия случай роклички, които са напълно посредствени.

Дори се заговори, че нещата на Златка Райкова не вървят и в личен план. Плеймейтката все повече се отдалечавала от младото си гадже- ММА боеца Георги Валентинов, чиито участия на тепиха ставали все по-малко.

Липсата на свежо финансиране карало Златка Райкова да роптае и да недоволства, заради стандарта на живот, който била свикнала.

Сега й се налагало да прави икономии, на които русата фурия никога не била свикнала. Тя дори вече си намерила и нов любовник, бизнесмен, от когото палавницата търгувала платове за колекциите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар