Мария Илиева побесня: Виж какво й се случи!

Мария Илиева побесня: Виж какво й се случи!
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева наистина лудна по темата младост след мераците си по младия Наско Колев!

Мария Илиева съвсем се е побъркала на тема младост. Поп дивата се кичела с чудодейни бижута, за които твърдели търговците, че докарват вечна младост.

Певицата, която скоро чукна четиридесет години се е вманиачила на тема младост и затова се кичела с различни гривни, колиета и пръстени. Според продавачите те били внесени директно от светите земи в Израел и са „напълнени” с невероятна енергия.

Мария Илиева е обхваната от мания по темата за младостта

Мария Илиева е обхваната от мания по темата за младостта

Според търговците те били „обработени” със специални молитви и заклинания, като притежателят щял да бъде благословен за вечна младост и здраве. Наистина подобни бижута съществуват, въпреки че не е ясно дали имат изобщо такава магическа сила.

Като чула за какво става дума, от ней приятели и близки, които си накупили тези бижута, тя също си взела от тях. Мария Илиева останала видимо доволна, но радостта й траела много кратко. Скоро уж вечните камъни на бижутата започнали да падат.

Оказало се, че те били фалшиви и са правени в България, а не зад граница. Затова много бързо се разваляли. Поп дивата обаче броила колосални суми за тях, вярвайки че в края на краищата ще й докарат вечна младост и здраве.

От магазина, в която тя била купила дрънкулките й обещали, че ще ги поправят. Продавачите обаче не й давали гаранция колко дълго ще издържат поправките и дали няма в най-скоро време те да се развалят отново.

Певицата дори възнамерявала да накупи от тях и за подаръци на любими хора. Но след като видяла колко бързо се развалят и буквално се разпадали по шията и ръцете й, тя се отказала. Мария Илиева си обещала лично да отпътува за Израел, като директно от там си накупи амулетите, които ще й докарат вечна младост и здраве.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар