Наследниците на Ценко Чоков се разминаха между капките

Наследниците на Ценко Чоков се разминаха между капките
5 (100%) 1 vote

Двамата бяха освободени след разпита

Както се очакваше, наследниците на кмета на Галиче – Ценко Чоков се разминаха между капките.

Срещу двамата сина на Ценко Чоков няма да бъдат повдигнати обвинения, съобщи Нова тв като се позова на информация на прокуратурата във Враца. От прокуратурата потвърдиха информацията.

Припомняме, че синовете на Ценко Чоков – Мартин и Спас Чокови бяха арестувани, разпитани и след това пуснати на свобода.
До ареста на наследниците на кмета на Галиче се стигна заради побой над двама мъже. Екшънът се е разиграл в едно от заведенията в Бяла Слатина в петъчната вечер.

Двамата бяха освободени лед разпита

Двамата бяха освободени лед разпита

От полицията потвърдиха, че в заведението е станал бой в петък вечер, но странното е, че всички останали отричат.
Полицейски служители посочват, че в екшъна, който се е разиграл в заведението участие взели и двамата сина на Ценко Чоков.
При боя са пострадали двама души единият, от които е бил откаран в местната болница. Медиците посочват, че пациентът – 29 годишният Мариян Николов е бил в доста тежко състояние.

Младият мъж се жалва за случилото се пред медиите и дори твърдеше, че е бил закачан за кука с главата надолу и е бил бит.
По-късно се появиха твърдения, че Ценко Чоков лично е посетил 29-годишния пострадал в болницата и го е посъветвал да мълчи.

Както обикновено се случва в такива ситуации, констатацията на медиците за побой се размина сериозно с показанията на пострадалия Мариян Николов, които даде пред съдия.
Докато първоначално Мариян твърдеше, че е бил зверски пребит, докато е висял с главата надолу, след това обърна твърденията си рязко и посочи, че е паднал.

Поради тази причина по случая бе образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.
Мариян Николов вече категорично отрича да е бил бит.
Странното е и това, че втория пострадал в мелето – общински съветник от АБВ, всъщност не бил пострадал или поне така твърдят близките му, пише в. „24 часа”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар