Осман Октай разкри любопитна подробност от кухнята на ДПС

Осман Октай разкри любопитна подробност от кухнята на ДПС
5 (100%) 2 votes

Ахмед Доган крои планове за сериозни рокади

Осман Октай издаде любопитна подробност от кухнята на ДПС в ефира на Нова тв.

Той посочи, че напролет предстоят сериозни рокади в ръководството на партията.
Осман Октай заяви, че разполага с информация, че по време на коледното парти, което се проведе в сараите на Ахмед Доган, почетният лидер на ДПС намекнал, че предстои смяна на председателя Лютви Местан.

Ахмед Доган крои планове за сериозни рокади

Ахмед Доган крои планове за сериозни рокади

Осман Октай обаче посочи, че този намек не означава нищо, тъй като Ахмед Доган никога не посочва предварително и в прав текст кого планира да смени.
Той твърди, че Ахмед Доган е реагирал изключително остро по отношение на декларацията на ДПС за сваления руски самолет която била насочена протурски.

Ахмед Доган не останал доволен и от ниската избирателна активност на електората на партията по време на последните избори. Най-разочарован бил от Североизточна България.
Осман Октай припомни, че самият той е коментирал в медиите изненадата си от позицията на Лютви Местан, който подкрепи официално позицията на Анкара и застана срещу позицията на НАТО и България.

Според Октай, напрежението в структурите на ДПС в страната е осезаемо и неслучайно Ахмед Доган е взел решение да събере всички градоначалници в сараите си.
За Осман Октай не би било изненада, ако следващият председател на партията бъде приемлива личност за Североизточна България и района на Кърджали.
Не е изключено и съпредседателство – двама председатели от Южна и Северна България.

Той твърди, че Ахмед Доган не би се върнал физически в политическия живот на страната, но занапред ще бъде много по-активен в сравнение с това, което е бил досега.
Осман Октай не скри, че Лютви Местан играе ролята на „бушон”. Той просто е посредникът между избирателите и партията, но в последно време направи доста провокативни изказвания.

Подобно агресивно поведение не се нрави на Ахмед Доган и по всяка вероятност той възнамерява да свали Лютви Местан от председателския пост в партията, пише bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар