Мая Манолова изригна

Мая Манолова изригна
5 (100%) 1 vote

Новият омбудсман си е поставила нелеки задачи и няма да се успокои, докато не ги изпълни

Мая Манолова, която е новият омбудсман, изригна.

Тя обяви, че очакванията към нея са повече от огромни и приемната й е била пълна с хора и жалби още от първия й работен ден. Жалбите не спират да валят и до днес.

Тя посочи, че до момента е помогнала на доста хора. Благодарение на нейната намеса, жена, която е била изключена несправедливо от програмата „Личен асистент”, е била включена отново, спестила е 8 хиляди лева на семейство инвалиди, които са им били поискани за архитектурен проект за преустройство на жилище и е съдействала преместването на възрастна двойка настанена в общинско жилище пред рухване, да бъдат преместени в приличен дом.

Новият омбудсман си е поставила нелеки задачи и няма да се успокои, докато не ги изпълни

Новият омбудсман си е поставила нелеки задачи и няма да се успокои, докато не ги изпълни

Мая Манолова посочва, че битува разбирането, че омбудсманът е човекът, на когото можеш да се жалваш, но не може да ти помогне. Тя е категорична, че ще докаже на хората, че нещата далеч не стоят по този начин.
Това, което забелязва омбудсманът е, че след като хората се отчаяха, че липсва справедливост в изборния процес, сега са на път да повярват и че няма справедливост при съденото обжалване на изборните резултати.

Мая Манолова изригна срещу монополистите и е решена, че ще води битката си с тях до края. Тя е отвратена от това как „Топлофикация” си позволява да трупа колосални печалби на гърба на бедните хора.
Освен това организацията злоупотребява и с принудителното събиране на задълженията от абонатите си.

Мая Манолова вече е начертала план за действие и е категорична, че следващата битка, която ще поведе ще е срещу злоупотребата на дружества и доставчици на обществени услуги, които използват колекторски фирми за събирането на дълговете.

В заключение новият омбудсман посочва, че няма да се успокои, докато не бъде прекратена порочната практика на монополните дружества да издевателстват над своите клиенти, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар