Ненчо Балабанов иска прошка от Йоанна

Ненчо и Йоанна изглеждаха хармонична двойка
0

На Коледа стават чудеса! Доказа го актьорът Ненчо Балабанов – пише „България днес“

Само няколко седмици след като обяви раздялата си с певицата Йоанна Драгнева, той я помоли да се върне обратно при него – разкрива „България днес“.
„Истинската любов е тази, която поема ръката ти, но и сърцето ти успокоява. Любовта не се състои само в това двама души да се гледат един друг, а да гледат в една и съща посока. Понякога тази посока се губи, но именно любовта е тази, която намира правия път тези две сърца да поемат отново в тази посока. Йоанна Драгнева, обичам те и те искам обратно в живота си“ – изповяда в профила си във Фейсбук имитаторът на гласа на Бойко Борисов.

Нежните признания на Ненчо Балабанов изненадаха дори най-добрите му приятели. Сред тях той се слави като човек, който не споделя много за личния си живот. По негово желание двамата с Йоанна месеци наред криеха връзката си. Не споделиха и нищо за причините за раздялата. Романтичното му обръщение трогна както Драгнева, така и неговите фенове. Края на отношенията между влюбените настъпи, защото Ненчо тежко изживя развода с бившата си половинка. Според приятелки на Йоанна той я оставил, защото не е готов за нов брак и деца. Изглежда обаче коледните емоции са го накарали да размисли.

Ненчо и Йоанна изглеждаха хармонична двойка
Ненчо и Йоанна изглеждаха хармонична двойка

„Двамата много се обичат. Дано да си простят, да се съберат и да имат голямо, хубаво семейство“ – пожелават им техни доброжелатели.
Ненчо Балабанов иска нов шанс от Йоанна в социалната мрежа, но също във Фейсбук преди време той обяви публично раздялата им, което трайно жегна и нарани Йоанна. В началото те държаха връзката си в тайна, но бяха разконспирирани от папараците на Николета Лозанова, която ги показа заедно в своето предаване.
„Двамата изглеждаха хармонична двойка и ще е жалко, ако връзката им се разпадне“ – споделят техни почитатели.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.