Гадателката Евелина Лютова: Анелия се омъжва догодина! Преслава обаче не!

Анелия ще сключи втори брак през 2016 г.
0

„И Анелия, и Фики Стораро ще сключат брак догодина, която ще е една от най-силните и за двамата“ – пророкува маг Евелина Лютова

„За разлика от тях Преслава и Жоро Бирмата няма да се събират повече. Фолкфурията и младият милионерски син са „два остри камъка, които брашно не могат да мелят“. Двамата са много силни характери и всеки се опитва да командва другия във връзката. Привлечени са единствено на физическо ниво, но никога няма да се съберат да живеят в брак“ – предрича маг Евелина Лютова.

„Алисия и Ники Михайлов също няма да се съберат. С прекрасното им минало е свършено. Предстои и на двамата поотделно прекрасно бъдеще с други партньори. Алисия дори ще има дете от друг мъж“ – твърди гадателката.

„Мария и Християн Гущеров са двойка с много силни различия, но с притеглящи противоположности. Щастието им ще продължи, защото и двамата имат нужда един от друг“ – предрича маг Евелина Лютова.

„Десислава също няма да се събере с голямата си любов – спортиста Зарко. И двамата вече са на различни вълни, а певицата определено не е готова на никакви компромиси относно него“ – убедена е врачката.

„Златка Димитрова, известна като Черната Златка, и приятелят й Миро също няма да сключат брак. Това е не защото не се обичат, а защото Мирослав вече няма да пожелае да сключва брак“ – споделя Лютова.

Анелия ще сключи втори брак през 2016 г.
Анелия ще сключи втори брак през 2016 г.

„Яна Акимова и Петко Димитров са прекрасна двойка. Заедно са поради кармична необходимост. Когато се балансира кармата, интелигентно ще се разделят, но това няма да стане сега, а след поне 10 години. Необходимо е да са заедно, докогато му „дойде времето“, и да се разделят“ – твърди врачката.

„Коко Динев и Емилия са „дупе и гащи“. Имат невероятна хармония и висока интензивност на чувствата. Мекотата и грижовността е в основата на взаимоотношенията им. Противно на злите езици, те са верни един на друг. Имат повишена раздразнителност, когато някой се опитва да ги раздели. Всъщност живеят хармонично и няма да се разделят през 2016 година“ – твърди маг Евелина.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.