Цялата истина за неприязънта между Николета и Мария!

Мария и Николета не се понасяли, макар че дефакто няма какво да делят
0

Войната между Мария и Николета Лозанова не е от днес?!

Николета Лозанова и певицата Мария са в тиха и студена война. Водещата на „Папараци” непрекъснато атакува поп фолк дивата, като я кичи с различни неприятни епитети.

Тя я смята за прекалено меркантилна певица, която не показва изобщо никакъв вкус за обличане.

Мария и Николета не се понасяли, макар че дефакто няма какво да делят
Мария и Николета не се понасяли, макар че дефакто няма какво да делят

Съпругата на милионера Християн Гущеров също не се изказва особено ласкаво за телевизионната водеща. Дори използва всякакви поводи, за да подчертае неприятното си отношение към Николета Лозанова.

Но не само бившата съпруга на Валери Божинов атакува миньончето. Мария не е особено долюбвана от колежките си и в „Пайнер”. Те също под сурдинка разкриват доста нелицеприятни неща за певицата. Из коридорите на музикалната компания се шушука усилено, че ако нямаше кой да спонсорира музикалните й проекти и клипове, едва ли Мария изобщо щеше да пробие в поп фолка.

Те й се подиграват, че тя не може и да пее добре на живо, а славата й е заради парите на Хриси, който плаща, за да бъде жена му известна и търсена по участия, и на концерти.

Мария не долюбва Николета Лозанова обаче по доста тривиални причини. Защото моделката е в много добри отношения с бившия съпруг на Мара и неговата половинка.

Дори хотелиерът и красивата му съпруга Никол бяха официално поканени от Лозанова на пищното й парти по случай рождения й ден наскоро. Това карало Мария да злобее и да пръска огън, и жупел и по Лозанова, и по екс съпруга си.

Мария не можела и място да си намери от завист, че Никол е много по-харесвана от нея, като е известно, че тя има изискан и ненатрапчив стил на обличане.

Докато Мария изобщо не може да се похвали с елегантност на тоалетите, с които пее или се появява пред обществото. Дали войната между Николета и Мария ще продължи и ще се задълбочи тепърва ни предстои да видим.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.