Горещо разкритие за Меглена Кунева и Димитър Делчев взриви всички!

Меглена Кунева явно не е само политик, но и още млада жена
0

Меглена Кунева е подвластна на романтиката и любовта досущ като всички нормални жени!

Вицето Меглена Кунева се е отдала на страсти с Димитър Делчев от нейната партия. Любовната афера на вице премиера и младока не е от сега, а от преди четири години, съобщава столичен ежедневник.

През 2012 година Димитър Делчев става съветник в партийната й компания за независим кандидат на президентския пост.

Меглена Кунева явно не е само политик, но и още млада жена
Меглена Кунева явно не е само политик, но и още млада жена

Кунева не успява да се пребори за поста, но връзката с младия Делчев продължава. Меглена Кунева не е от вчера политик и пресметливо е преценила кой може да й върши работа, за да върви напред по политическата стълбичка.

Стари партийни вълци, които са плътно в тъмно синьото от години добре познават произхода на „момченцето”. Той не е случаен, а е син на един от най-богатите хора у нас, Андрей Делчев. Адвокатът е юрист в Министерският съвет, когато начело на държавата е Андрей Луканов и после Димитър Попов.

Въпреки смяната и синьото в управлението, бащата на изживяващия се като първо острие на Реформаторския блок и партия „Движение България на гражданите” не спира дотук с кариерното си развитие. Делчев-старши продължава да е в кабинетите при управлението на Филип Димитров и Любен Беров.

И то не на какъв да е пост, а като главен секретар в Министерския съвет. На тези възлови места във висшия ешалон на властта не попадат случайни хора. И Андрей Делчев не е такъв. Той дължи огромното си богатство на Държавна сигурност и именно ДС го издига на този пост.

От партията на Меглена Кунева обаче недоволстват. Според тях Реформаторският блок е достигнал до това незавидно положение, защото кадрите в него не са на необходимото ниво нито като политици, нито като хора с морал.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.