Яна Маринова взриви Фейсбук: Виж кого „нахрани“ подобаващо!

Яна Маринова насоли яко досадниците в мрежата
0

Яна Маринова напомни за себе си с гнева си в социалната мрежа!

Яна Маринова е вдигнала мерника на недодяланите мераклии в социалната мрежа. Актрисата здраво е скастрила онези от тях, които непохватно и грубо я свалят, като се крият в анонимността на социалния клюкарник.

Красавицата написа на страницата си във Фейсбук на кои точно мераклии и нецензурни подмятания няма да отговаря. Тя срази тези от мачовците, които за нея са крайно нетолерантни, не владеят краснописа и не могат да се изразяват, а пишат нечланоразделно. Наглите и тъпите забивки актрисата също няма да отразява.

Яна Маринова насоли яко досадниците в мрежата
Яна Маринова насоли яко досадниците в мрежата

Тя изисква от тези, които й пишат нормано човешко отношение и максимум уважение. Защото, уточни на страницата си във Фейсбук актрисата, че тя не „поредния парцал, на който те пишат”.

Въпреки патилата й във виртуалното пространство, кариерата на Яна Маринова върви повече от забележително. Звездата от „Стъклен дом” наскоро се завърна от Лос Анджелис.

Зад океана брюнетката изкара три месечен курс на обучение в престижния университет за театър и кино „Лий Страсбърг”. Главната героиня от „Забранена любов” е изключително доволна от обучението си там и е категорична, „че това е мощна стъпка нагоре” в нейното развитие като професионалист.

Яна Маринова крие трудно детство, но въпреки това не се оставила на самосъжалението си. Майка й, философ и психолог дълги години се бори с пиянството с наркотичната си зависимост. Трагедията започва по време на прехода, когато се развежда с баща й, който е син на дипломат и журналист по образование.

Майка й умира от рак на белите дробове точно, когато Маринова играе във филма „Фамилията”. Актрисата, модел и каскадьор обаче помни и много хубави моменти с родителката си, която винаги й казвала, че няма дума „Не мога”. Истината е, че трудното ми детство ме направи такава, каквато съм. Цял живот крия тази драма под маската на хипер жизненост, откровена е днес актрисата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.