Бомба: Кали разкри най-съкровените тайни на Мария и Християн!

Мария и Християн все още били като пожар в леглото
0

Кали разкри пикантни подробности за любовните отношения на Мария и нейния Мечо!

Мария била бясна на нападките срещу пухкавия си съпруг. Поп фолк дивата Мария била влюбена в своя мъж, а той бил лъв в леглото. Това твърди певицата Кали, която е в добри отношения с миньончето.

Вероятно звездата й се е похвалила какво правят с Християн гущеров в кревата. Защото Кали яростно защитава приятелката си пред Бони, пиарката Ива Екимова и Черната Златка в Папараци.

Мария и Християн все още били като пожар в леглото
Мария и Християн все още били като пожар в леглото

На тях тя разпалено е обяснила, че Мара Отварачката е влюбена в своя дебеланко и креватните изпълнения с него били висше блаженство. Мария буквално се разтапяла от страст в прегръдките на Хриси и често забравяла, че е на земята. Любовта му го изстрелвала в небесата, хвалела се тя пред колежката си.

Поп фолкт дивата Мария обаче била бясна на пресата заради подигравките с наднорменото тегло на бизнесмена. Тя често казвала по този повод, че не е важно количеството гънки по тялото, а дали те са повече в мозъка ти.

С това тя изтъквала умствените способности на Хриси, като забравяла, че все пак той е наследник на милионер, а не толкова сам е постигнал мечтаното за мнозина богатство.

Вероятно темата за изневярата на певицата вече е забравена, щом Мария изпаднала предколедно в подобни интимни подробности. Припомняме, че според мълвата тя вкарала в кревата един от бизнес партньорите на мъжа си, топ финансист.

Двамата се харесали още на сватбеното им тържество и после консумирали връзката си. От изстиналото отношение на съпругата си към него Християн Гущеров заподозрял, че любимата му вероятно кръшка и пуснал копои по дирите й.

Детективите успели да хванат прелюбодейката и Хриси се заканил, че може да поиска развод. Но или нещата не са били чак толкова на кантар, или уменията на Мара в леглото си казали тежката дума и двамата вече са заровили томахавката. Поне на този етап.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.