Мира Радева се промени до неузнаваемост

Мира Радева се промени до неузнаваемост
5 (100%) 1 vote

Подмлади се с две десетилетия

Социологът Мира Радева не прилича на себе си.

Мира Радева се е променила до неузнаваемост, след като изпъна бръчките по лицето си. От обкръжението на 57-годишната Мира Радева твърдят, че след процедурата изглежда поне с две десетилетия по-млада, а кожата й е перфектно гладка.

Съвсем по женски от обкръжението й шушукат, че очевидно Мира Радева се е разкрасявала при хирург, тъй като с кремове и гелове няма как да бъде постигнат такъв зашеметяващ ефект.

Подмлади се с две десетилетия

Подмлади се с две десетилетия

Из столичния хайлайф се шушука, че Мира Радева нямала никакви намерения да се подлага на подмладяващи процедури, но приятелят й, който както е известно е доста по-млад от нея, я подтикнал към това.

На Мира Радева не й било необходимо да я убеждава дълго, тъй като и тя забелязала, че напоследък Ивайло все по-често започнал да се заглежда по по-млади жени. Тогава решила, че няма да се даде лесно и се съгласила да се подложи на подмладяващата процедура, която определено си личи.
Свръхемоционалната социоложка се дразнила от факта, че Ивайло дори не правел опит да скрие интереса си към засукани 20-30 годишни мадами.

Тъй като Мира Радева е от хората, които открито говорят за проблемите, не се замислила да постави и този проблем на масата. Тя обаче останала много огорчена от отговора, който получила, тъй като Ивайло в прав текст й заявил, че не я намира за толкова привлекателна и ако не направи нещо да се погрижи за себе си, не е изключено да се разделят.

Този сигнал бил повече от ясен, че ако иска да запази връзката си, социоложката трябва да промени нещо. Тя не се поколебала и за миг и веднага хукнала към най-големите спецове в тази област.
След намесата на специалист, Мира Радева била много доволна от резултата, а Ивайло направо ахнал и отбелязал, че се подмладила с поне 20 години, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар