Победителят от „Фермата” Райно Узунов направи трогателна изповед

Победителят от „Фермата” Райно Узунов направи трогателна изповед
5 (100%) 1 vote

Строителят все още не е решил в какво ще вложи голямата награда

Победителят от риалити формата на Би Ти Ви „Фермата” – Райно Узунов направи трогателна изповед след спечелването на голямата награда.

Райно Узунов заяви, че не се чувства богат с парите, които успя да спечели от риалитито, което върна зрители и участници назад във времето, когато хората са разчитали единствено на това, което произведат.
Той подчертава, че винаги е бил богат с хората около себе си – семейството и приятелите, и топлото отношение помежду им.

Строителят все още не е решил в какво ще вложи голямата награда

Строителят все още не е решил в какво ще вложи голямата награда

Райно Узунов е родом от село Елхово, община Николаево, но от години живее в Стара Загора със семейството си. Има син на 22 години и дъщеря на 17 години.
Синът му е бил жокей, но заради финансови затруднения се е принудил да започне работа в чужбина. Неотдавна се е прибрал от Англия и пак планира да заминава.
Що се отнася до дъщеря му, Райно Узунов не е убеден, че ще продължи да учи, след като завърши средното си образование.

Девойката учи ветеринарна медицина, но Райно Узунов сякаш крои планове след това да я задоми, а не да я изпраща във висше учебно заведение.
Все още не е решил какво ще прави с парите, които спечели от „Фермата”, а и споделя, че не ги е получил.
Тепърва ще премислят поне няколко пъти със семейството в какво да вложат тези средства.

Иска му се синът му отново да започне да се занимава с жокейство, а защо не да имат и собствена конеферма.
Райно Узунов е убеден, че успя да спечели безапелационно зрителския вот, тъй като през трите месеца във „Фермата” нито веднъж не си позволи да влезе в някакъв образ. Той през цялото време бе себе си, вършеше си съвестно работата и странеше от интригите, които непрестанно се плетяха.

В заключение Райно Узенов посочва, че винаги е вярвал, че някой ден и над тяхната порта ще изгрее слънце и този ден най-накрая е дошъл, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар