Ваня Червенкова рухна след края на формата

Ваня Червенкова е съсипана след края на звездното риалити. И тя както Десислава влезе във формата, за да измие срама от участието си преди две години. Но за разлика от нея, за пайнерката събитията се развиха в положителна насока. Амбициозната изпълнителка стигна до заветното първо място, а Ваня Червенкова се изстреля позиция назад. Загубата я смаза психически.

От дълги години Ваня Червенкова има проблем с взаимоотношенията с противоположния пол и тя счита, че нейната асоциалност е причината за това, пише Клюки.бг. Фактът, че обществото не я харесва е достатъчно показателен за това, че вината за случващото се в личния й живот е изцяло нейна.

В миналия сезон, в който тя участва, зрителите я класираха на трето място, а сега тя стана четвърта. Това означава, че избухливата Ваня се е харесала повече на зрителите, отколкото благата и смирената.

Участието във формата й показа за пореден път, че както и да бъде, тя не се харесва особено на околните. Това е причината за тежката депресия, в която брадърката е изпаднала след финала на риалитито. Тя ограничи не само социалните си контакти и медийните си изяви. Бизнесдамата отхвърля всички покани за медийни изяви.

[caption id="attachment_466196" align="alignright" width="300"]Ваня Червенкова Ваня Червенкова в депресия след края на формата[/caption]

Бронзовата финалистка дори не се появи на афтър партито след големия финал. И Евгени Минчев, който също е недоволен от крайния резултат, пропусна партито. За разлика от Ваня Червенкова той заяви открито, че Десислава не е достойна да победи, тъй като не е направила нищо съществено по време на престоя си в Къщата, освен да спи.

Според него обичта на многобройните й фенове е била решаваща за крайния резултат, както и влизането на Зарко във формата. Лордът е категоричен, че този ход от страна на продуцентите, е подсигурил победата на блондинката.