Деси Слава получи тежка забрана

Деси Слава получи тежка забрана
5 (100%) 1 vote

Тази забрана е на път да разбие живота на певицата

Фолк певицата Деси Слава получи изключително тежка забрана.

Според запознати, това направо си е нечовешко.
Твърди се, че Деси Слава е получила категорична забрана да забременява.
Нечовешката забрана е дошла от шефа на певицата – Митко Пайнера, който бил категоричен, че няма право да отказва ангажименти под какъвто и да било предлог, пък било то и бременност.
Освен това Деси Слава била задължена да запази фигурата си, което автоматично изключва евентуално забременяване, отбелязва „Всеки ден”.

Тази забрана е на път да разбие живота на певицата

Тази забрана е на път да разбие живота на певицата

Припомняме, че по време на участието си в Биг Брадър Ол Старс, Деси Слава непрестанно тръбеше, че основната причина, поради която Зарко я е изоставил е била кариерата й. Тя обаче умишлено пропусна да спомене какво се е съгласила да жертва в името на кариерата си.
Запознати издават, че макар ограничението за раждане да е в сила за следващите 2-3 години, на практика това означава невъзможност за Деси Слава да стане майка за втори път предвид, че след няколко месеца става на 37 години.

Певицата вече има един син зад гърба си, но съгласявайки се с тези условия, лиши от възможността Зарко да стане баща.
Може би това е една от причините, поради които ММА боецът взе решение да сложи край на връзката им.
Близки приятели на ММА боеца издават, че и той като всеки човек мечтае за нормално семейство, уютен дом и деца, а не да се прибира в празна къща и да гледа жена си по телевизията.

Твърди се, че Зарко е молел Деси Слава със сълзи на очи да откаже това условие на Пайнера, тъй като на практика това означава крах на връзката им, но тя така и не удовлетворила молбата му.
За Деси Слава винаги от първостепенно значение е било това да е звезда, без значение на каква цена и нямала никакви намерения да се откаже от шансовете си, пък било то и в името на любовта.

Тя държала на своето и била категорична, че ако мъжът до нея я обича истински, ще я разбере, пише novini.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар