Ужилиха Лили Иванова със 150 бона

Ужилиха Лили Иванова със 150 бона
5 (100%) 1 vote

Певицата остава без ангажимент навръх Нова година

Колосален скандал се развихри броени дни преди празниците около Лили Иванова.

Планираното парти, което трябваше да се състои в нощта на 31 декември срещу 1 януари, в което трябваше да участва Лили Иванова, претърпя пълен крах.
Участие в зрелищното парти в НДК трябваше да вземат още Васил Найденов (Васко Кеца) и Азис.

В последния момент обаче се оказа, че събитието е отменено от организаторите, а като причина за това бе посочен „нулевия интерес”.
Запознати твърдят, че новината е била сервирана на Лили Иванова в петък по обяд и оттогава организаторите са неоткриваеми, твърди „Всеки ден”.

Певицата остава без ангажимент навръх Нова година

Певицата остава без ангажимент навръх Нова година

От екипа на Лили Иванова вече са се обърнали към адвокат и възнамеряват да съдят фирмата. Според неофициално потвърдена информация зад фирмата-организатор стои актьорът Стефан Рудков, а не както се смяташе Димитър Рачков.
Васил Найденов също възнамерява да си потърси правата по съдебен ред, ако се наложи. Той очевидно се надява на коледно чудо, но по всяка вероятност ще остане неприятно изненадан.

Заради провала на новогодишния ангажимент, Лили Иванова не само, че остава без участие, от което хонорарът й щеше да е баснословен, а и гори с огромна сума пари. От преди няколко месеца примата на родната естрада е ангажирала специален бенд за партито в НДК и е обещала на музикантите двойни хонорари.

Лили Иванова била категорична, че въпреки провала на новогодишния концерт, тя все пак ще плати обещаната сума на музикантите, за да е коректна, нищо че към нея не е проявена коректност.

От екипа на Лили Иванова издават, че заради поетия ангажимент за концерта в НДК примата категорично отказвала други участия за Нова година. Още повече, че тя не е от изпълнителките, които пеят на няколко места в един ден.
Според непотвърдена информация, Лили Иванова се била споразумяла с организаторите за хонорар от 100 хиляди лева. Като се добави към изгубената сума и тази, която трябва да плати на бенда, сметката сочи, че певицата ще олекне с около 150 бона.

За разлика от нея, хонорарите на Васил Найденов и Азис били доста по-скромни – съответно 50 и 30 хиляди, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар