Нова рокада в Господари на ефира

Нова рокада в Господари на ефира
5 (100%) 1 vote

Ненчо Балабанов е един от новите водещи на предаването

Задава се нова рокада в предаването Господари на ефира по Нова тв.

От 1 февруари Господари на ефира ще е с нови водещи. На този етап обаче е ясен само единият от тях и това е имитаторът на премиера Бойко Борисов – актьорът Ненчо Балабанов.

Така и не става ясно обаче с кого ще си партнира Ненчо Балабанов на новото поприще като водещ на Господари на ефира.
Към момента отговорът на този въпрос знае единствено продуцентът на предаването, но категорично отказва да го издаде.

Ненчо Балабанов е един от новите водещи на предаването

Ненчо Балабанов е един от новите водещи на предаването

Тепърва зрителите на Господари на ефира ще научат дали Ненчо Балабанов ще си партнира с мъж или жена, стар или нов кадър.
Актьорът издава, че си мечтае да води Господари на ефира още от първия му брой и е щастлив, че тази му мечта се сбъдва, макар и 13 години по-късно.

Зрителите на предаването вече няма да го гледат само в образа на Facebойко, а и като един от водещите. Кой обаче ще е другият водещ? Колкото и да изгаряме от желание да го научим, очевидно е твърде ясно. Според запознати не е изключено дори и продуцентът на предаването да не е наясно кой точно ще е той (тя), защото може да има известно двоумение.

Що се отнася до Ненчо Балабанов той има и още нещо, с което да се похвали. В личния му живот също му провървя – актьорът се събра отново с Йоанна Драгнева. Запознати са категорични, че любовта им е на път да се възроди. Той написа в профила си в социалната мрежа дълго любовно излияние, което завършва с думите, че обича певицата и я иска обратно в живота си.

Припомняме, че Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева се разделиха преди месец. Тогава актьорът потвърди новината и подчерта, че раздялата не се дължи на трети човек помежду им, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар