Астролог №1 Силва Дончева направи стряскаща прогноза за празниците

Коледа се очертава най-конфликтния ден
0

Коледа се очертава най-конфликтния ден

Астролог №1 Силва Дончева направи доста стряскаща прогноза за предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

Силва Дончева посочва, че навръх Коледа – 25 декември, Луната ще премине в третата четвърт и ще настъпи Пълнолуние. То ще настъпи точно в 13.12 ч. на Рождество Христово. Луната ще премине в знака на Козирог от Стрелец.

През настоящата седмица Луната ще премине през възходящата си фаза, което означава, че наближава кулминацията на всички проекти и начинания, с които сте се захванали през годината.

Коледа се очертава най-конфликтния ден
Коледа се очертава най-конфликтния ден

Силва Дончева обаче предупреждава да бъдем особено внимателни, тъй като навръх Рождество Христово предвид астро обстановката, ще бъдем доста по-напрегнати и склонни към конфликти и излишни разправии.
Не е изключено да се стигне до физическа саморазправа или катастрофи.

Именно поради тази причина Силва Дончева съветва водачите на моторни превозни средства да не сядат зад волана, ако се чувстват нервни или раздразнени.
Най-конфликтният ден през настоящата седмица се очертава петък (25 декември) – Коледа.

Именно през този ден, колкото и приповдигнато да е настроението ни и да се наслаждаваме на празничната обстановка, искрата на конфликта ще се запали някак изненадващо.
По-добре е да се опитате да избегнете коментара на стари конфликтни теми, както и отношения или проблеми, за които знаете, че няма да доведат до нищо хубаво. Не засягайте и теми свързани с имоти или пари.

Първите дни от седмицата са подходящи за покупки и решаване на материални въпроси. За щастие подаръците, с които смятате да зарадвате близките си, ще бъдат оценени по достойнство и наистина ще им донесат добро настроение.

Утрешният ден също ще бъде подходящ за решаване на семейни и делови въпроси, вещае Силва Дончева.
Срядата ще бъде изпълнена с множество срещи. В четвъртък ще изпитате чувство на потиснатост въпреки празничния ден.
Петък, както вече казахме е очертава най-конфликтният ден. За сметка на това съботата ще е доста емоционална, а неделя ще е спокойна, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.