Мария Илиева в шок: Признанието на Наско Колев я срина! (още подробности)

Мария Илиева в шок: Признанието на Наско Колев я срина! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева смяташе, че е омотала младото лъвче Наско Колев само за себе си, но истината я втрещи!

Кака Мария Илиева се порадва добре на даденостите на младока Атанас Колев, по когото вехнат половината от днешните тийнейджърки. Каквото било обаче, било. Защото Наско от Варна порасна и вече се отрака. Момчето разкри преди броени дни, че не иска и да чуе за сериозна връзка.

„Не ми трябва нищо сериозно за момента. Млад съм още, уча и работя, а и искам да се порадвам на живота и на прелестите на момичетата. Я колко готини мадами има само, да не съм луд да се обвържа с една. Тия неща не са за мен“, призна без никакъв свян Атанас Колев, с което категорично потвърди слуховете, че за него Мария Илиева е била повече трамплин към кариерното израстване, отколкото наистина любов.

Атанас Колев бяга на Мария Илиева по тъч линията

Атанас Колев бяга на Мария Илиева по тъч линията

Нещо повече – рапърът ошашави всички като заяви, че при него слабите и кльощави момичета не вървят, защото си падал по… пухкавелки. „Една жена трябва да бъде добре оформена, сочна и закръглена. Защо са ми щеки, да не играя билярд с тях?!“, смее се хубавецът.

И накрая признава, че заради слабостта си към дамите, смята да запише да учи гинекология. Така по цял ден щял хем да печели пари, хем да прекарва времето си между бедрата на нежния пол – какво по-хубаво от това?!…

„Майтапът настрана, но уча медицина и трябва да се ориентирам към специализация. А истината е, че гинеколозите винаги имат пациентки и то много, което ще рече, че са добре платени. Затова смятам и аз да се запиша в тази специалност“, заявява Атанас Колев.

Покрай ученето и свалките с нови момичета, Наско ще става все по-зает, а срещите му с кака Мария Илиева най-вероятно скоро ще се разредят съвсем. Дано може да му се порадва още малко, преди да й бие шута, шушукат злите езици в столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар