Бомба: Виж от кого е бременна любимката на Николай Бареков!

Бомба: Виж от кого е бременна любимката на Николай Бареков!
4.5 (90%) 2 votes

Дали любимката на Бареков Петя Стефанова е бременна от колегата си Косьо Филипов?!

Любимка на Николай Бареков май ще става майка. Телевизионната водеща Петя Стефанова е стара слабост на евродепутата Николай Бареков.

Но в последно време палавницата е доста наедряла и дори изпълва екрана с натежалите си форми.

Хубавата Петя Стефанова е отдавнашна слабост на Бареков

Хубавата Петя Стефанова е отдавнашна слабост на Бареков

Новинарката, на която е всеизвестния с лековатия си нрав и залитане по жените бивш телевизионер мяташе погледи заради пищните й форми, не признава, че е бременна. Гримът й също трудно прикрива подпухналата й визия, която издава, че с нея се случва нещо нетипично.

Клюката, че Петя Стефанова е доста пикантна, защото никой не знае кой е сериозния мъж до нея. Според нейните колеги от медията телевизионерката е доста потайна и изобщо не разкрива неща около личния й живот. Затова слуховете ставата още по-пикантни.

Петя Стефанова се раздели и със законната си половинка. След като тя се разведе, окончателно се отдаде на доста лудории в личен план. Дълго време новинарката се наслаждаваше на свободния си живот.

Дори по едно време плъзна мълвата, че има вземане- даване с екранния си партньор Косьо Филипов. Новинарят също се раздели със законната си половинка.Той хвана синоптичката в едно легло с чужд мъж, точно на Нова година.

Тогава бившата репортерка бе поканила доста гости в дома им от бившите си колеги от телевизия „Евроком”. След като мъжа й си легнал, защото на другия ден бил дежурен в медията, жена му се отдала на горещи ласки с друг мъж в общата им спалня, до леглото на дъщеря им.

Това предизвика разрив и Косьо Филипов подаде молба за развод. Сега обаче слухът твърди, че ще става баща за втори път от шавливата Петя. Поводът за това е гореща снимка, разпространена в нета, на която чаровната му колежка е сложила ръка в чатала на Косьо.

Провокативното фото дава повод да се предположи, че двамата имат не само служебни отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар