Ники Кънчев остава без работа заради чутовен гаф

Ники Кънчев остава без работа заради чутовен гаф
5 (100%) 2 votes

Продуцентите са категорични, че този гаф на водещия преля чашата

Ники Кънчев, който се превърна в лицето на Биг Брадър, остава без работа заради чутовен гаф.

Някои медии твърдят, че финалът на Биг Брадър Ол Старс е бил предшестван от грандиозен скандал.
От екипа разкриват, че зад кулисите се разиграл невиждан екшън, заради чутовен гаф от страна на Ники Кънчев.

Запознати издават, че заради случилото се продуцентите са бесни на Ники Кънчев и са категорични, че няма да води следващия сезон на риалитито.

Продуцентите са категорични, че този гаф на водещия преля чашата

Продуцентите са категорични, че този гаф на водещия преля чашата

Колегите на водещия, който повече от десетилетие е лице на шоуто коментират, че вероятно ще бъде принуден да се „пенсионира”.

Твърди се, че причина за гнева на продуцентите е, че при обявяването на резултатите от гласуването на зрителите на финала, когато един срещу друг се изправиха Деси Слава и Ваня Джаферович, Ники Кънчев се изпусна, че певицата води пред съперника си.
По този начин неволно Ники Кънчев предреши победителя, внушавайки на зрителите, че е излишно да пускат повече есемеси, което вбесило продуцентите.

Те са категорични, че напоследък Ники Кънчев прави често гафове, забравя си репликите, бърка имената на участниците и гостите и това вече прелива чашата.
Последният му гаф едва ли не потвърждава съмненията на зрителите, че победителят е ясен предварително. Продуцентите са категорични, че няма да допуснат Ники Кънчев да съсипе имиджа на предаването.
Според тях е повече от явно, че се е уморил от ролята си на рефер и е крайно време да се оттегли.

Все още не е ясно кой ще заеме мястото му. Спрягат се имената на журналисти и актьори, както и това на водещата на дейли епизодите – Алекс Сърчаджиева.
Продуцентите са на мнение, че Сърчаджиева се справя в пъти по-добре от Ники Кънчев, тъй като успява умело да комбинира свеж хумор със справянето с критични ситуации. Освен това за разлика от титуляра не допуска глупави лапсуси и не прави гафове, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар