Наследницата на Ваня Червенкова взриви обществото

Наследницата на Ваня Червенкова взриви обществото
5 (100%) 2 votes

Никол е изключително красива млада дама, по която мнозина въздишат

Единствената наследница на бизнес дамата Ваня Червенкова – Никол, взриви обществото.

Всички останаха пленени от неочакваната красота на дъщерята на Ваня Червенкова. Мнозина дори възкликнаха, че не е за вярване, че Никол е нейна дъщеря.
Вероятно и най-големите критици ще се съгласят, че младата дама е изключително красиво и чаровно създание.

Никол е изключително красива млада дама, по която мнозина въздишат

Никол е изключително красива млада дама, по която мнозина въздишат

Никол може да стои в сянката на Ваня Червенкова по отношение на популярност, но пък със сигурност я превъзхожда многократно по външен вид.
Чаровницата остави без думи не само представителите на силния пол, а и дамите, след като показа фигурата си след поредната диета, на която се подложи в съчетание с изтощителни тренировки.
Не може да се отрече, че усилията наистина са си стрували и резултатът е повече от зашеметяващ.

Снимките на дъщерята на Ваня Червенкова по бански подлудиха социалната мрежа. Тя изглежда сияеща, красива и не на последно място – естествена, което е най-важно.
Чаровната млада дама няма нищо общо със силиконките, които се усмихват предизвикателно от кориците на списанията.

Това обаче не пречи на цял куп мъже, сред които и Джино да въздишат по нея. След като публикува снимките си в социалната мрежа, наследницата на Ваня Червенкова не спира да получава комплименти, нещо повече – тя направо е залята от цунами от комплименти, при това съвсем заслужено.

За момента Никол все още няма гадже. Тя се е отдала изцяло на бизнеса. Наследницата на Ваня Червенкова се занимава изцяло със свой бизнес, който няма нищо общо с останалите семейни дела. Никол внася арганово масло.
Още в самото начало Ваня Червенкова се съгласи да бъде рекламно лице на бизнеса на дъщеря си, но по-късно се убеди, че е излишно, тъй като чаровната Никол си е ходеща реклама.

Ценителите на женската красота са категорични, че без значение дали е с дрехи или без, Никол е изключително красива, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар