Няма да повярвате кого забърса Деси Слава

Няма да повярвате кого забърса Деси Слава
5 (100%) 1 vote

Певицата е на седмото небе от щастие

Певицата Деси Слава, която до преди броени дни лееше сълзи под покрива на Биг Брадър Ол Старс заради раздялата си със Зарко, вече се утешава в прегръдките на друг.

Няма да повярвате кой зае мястото на Зарко. Деси Слава успя да се вмъкне в постелята на един от най-желаните ергени в страната – бившият приятел на Преслава – Жоро Станоев-Бирмата.
Очевидно реките от сълзи на Десислава по ММА боеца Светлозар Савов-Зарко, са били просто поредния театър.

Певицата е на седмото небе от щастие

Певицата е на седмото небе от щастие

Към днешна дата Деси Слава е успяла да му намери заместник, при това с доста по-стабилно финансово състояние.
Въпросът обаче е докога Бирмата ще се заиграва с нея, тъй като както е известно той не е от хората, които се застояват дълго време в една връзка. А и да не забравяме, че все още е луд по Преслава.

Според запознати от фолк гилдията, в най-скоро време Деси Слава отново ще лее горчиви сълзи от раздяла.
Позовавайки се на собствени източници ХотАрена отбелязва, че Деси Слава и Бирмата са заедно от един месец и певицата е на седмото небе от щастие.
Тя със сигурност е наясно с подвизите на Бирмата, но пък може би е решена да се възползва от него, макар и за кратко.

Деси Слава твърди, че не се вълнува от миналото на Бирмата, още повече от отношенията му с Преслава. Тя не се притеснява и от това, че милионерският наследник все още изпитва чувства към колежката й и дори твърди, че това са само измислици.
Тя е убедена, че връзката на Бирмата с Преслава се е изчерпала отдавна и това е била една от причините за честите му изневери напоследък.

Деси Слава е убедена в способностите си и е категорична, че ще успее да го задържи за себе си. Дали обаче няма да остане разочарована и отново да лее горчиви сълзи, само времето ще покаже, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар