Хороскоп на Алена за 21 декември, понеделник

Хороскоп на Алена за 21 декември, понеделник
5 (100%) 4 votes
Вижте какво вещаят планетите за първия ден от седмицата според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овендръжте на разстояние новите си познати
Запознанствата ви са свързани с проблеми и разправии на работното място, а също и с бъдещи трудности в личните отношения. Не бива да допускате новите си познати бързо и наивно до себе си. Внимавайте и не проявявайте агресия към колегите си, защото ще си спечелите неприятели дори и сред тези, които ви подкрепят – предупреждава в хороскопа си Алена.

Телецпри промяна на плановете не се изнервяйте
Ще се наложи да се занимавате с лични проблеми, защото ваш близък не е спазил даденото обещание. Плановете ви се променят. С право ще се ядосате на настояванията на близките си днес да приключите с проблема. Запазете спокойствие при деловите разговори, ако сте на работното си място. Не проявявайте нервност.

Близнацидовършете само перспективните дела
До обед се пазете от разправии у дома заради предстоящо делово пътуване. Направете отново плановете си. Преценете дали са перспективни, или не си струва да рискувате с тяхното осъществяване през този месец. На работното място се справяте добре. Не се опитвайте да прехвърлите лошото си настроение и върху колегите си.

Ракне е вашият ден, изчакайте го да премине, снишени по-ниско от тревата
Отложете задачите си, ако са свързани с вашия дом, за да не се провалите на работното място. Не разчитайте на късмета си, защото днес може и да ви изневери. Справете се със служебните си задачи. Във времето на финансова криза е от значение да сте отговорни и коректни, за да не се окажете в редиците на безработните.

Лъвподгответе се за трудни предизвикателства
Ще блеснете с възможностите си и ще докажете, че трудностите на работното място не ви притесняват. Подгответе се за неочаквани обрати заради спешни задачи, с които ще натоварят вас. Задълбочете се в задълженията си, за да не разочаровате началниците си, които са ви гласували голямо доверие и са ви поверили нови отговорности.

horoskop_zmiqДева ще преодолявате трудностите, за да се насладите на успеха
От сутринта се отдайте на интелектуални занимания. Имате възможност да осъществите делово пътуване. Не се вживявайте в проблемите си на работното място, защото са лесно преодолими. Успехът, който постигате, преминавайки през трудности, които не зависят от вас, ще ви се услади многократно.

Везнибъдете старателни в работата си
Не разчитайте на успех, ако сте решили да се развличате, въпреки задачите, които ви очакват на работното място. Обърнете внимание на обажданията, ако са свързани с новите делови предложения. Не е изключено, въпреки нежеланието ви да работите, да намерите в тези предложения изгода и за себе си.

Скорпионусмихвайте се на работното място, за да правите добро впечатление
От сутринта сте без настроение, а това оказва влияние върху поведението ви и повлиява впечатлението, което ще оставите у околните. По-добре е то да е добро. Успявате на работното място. Неочаквано ще ви изненадат отново с информация за финансови постъпления, които можете да очаквате в следващите дни – известява в хороскопа си Алена.

Стрелецне действайте спонтанно, очаква ви динамичен ден
Имате нова възможност да подобрите материалното си състояние. Събитие ще преобърне изцяло живота ви в положителна посока. Този факт ще ви зареди с желание за работа. Ако сте уговорили делова среща, опитайте се да я осъществите до обед. Не взимайте спонтанни решения. Не пътувайте.

Козирогвнимавайте в отношенията си с партньорите
От сутринта създавате напрежение заради нежеланието ви да работите активно. Недоразумения в отношенията с партньорите ви могат да се отразят лошо на вашия авторитет. Не започвайте нови занимания. Не е изключено да се наложи да ревизирате бъдещите си планове, за да избегнете личната си финансова криза.

Водолейнуждаете се от почивка
Предстои ви покупка, свързана с неприятни и неочаквани от вас разходи за ремонт, който може да ви загуби времето днес. Вземете си почивен ден. В противен случай рискувате да не се справите с професионалните си задължения. Обмислете новите предложения, за да изберете доходните и да се възползвате максимално от тях – съветва Алена в хороскопа си.

Рибимузите ще ви споходят
Денят е добър за успешна творческа дейност. Не се колебайте да създавате творби, като се доверите на фантазията си. Деловите пътувания няма да ви донесат очакваните договори и финансови постъпления. Отложете ги за следващата седмица или за другия месец. Предпазвайте се от неочаквани проблеми заради липса на желание да завършите започнатото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар