Трагедия на „Мис Вселена“! (Пак почерниха конкурса)

Трагедия на „Мис Вселена“! (Пак почерниха конкурса)
5 (100%) 1 vote

Трагедия на „Мис Вселена“, тежка катастрофа почерни конкурса

Поредна трагедия бележи и тази година „Мис Вселена“. Миналата година е една от миските на „Мис Свят“ почина, а тази година вторият голям конкурс за красота бе почернен. Тежка катастрофа се случи само на метри от мястото на събитието. Буквално пред вратите на сградата, където се провеждаше състезанието.

Шофьорка на автомобил загуби контрол над колата си и се вряза в тълпа с туристи. След което избяга, за да се предаде часове по-късно. По ирония на съдбата инцидентът стана точно на метри от „Планета Холивуд“, където се провеждаше финалът на „Мис Вселена“.

Самото събитие не мина без скандал, когато водещият обърка победителките и коронованата красавица, трябваше да предаде титлата и короната на истинската победителка. Гафът стана повод за присмехулни коментари в световните медии. Първоначално титлата уж бе спечелена от Адриана Гутиерез от Колумбия, докато в крайна сметка се оказа, че принадлежи на мис Филипини Пиа Алонсо Урцбах. Шокът и за двете красавици бе огромен, а гафът на водещия му спечели жестоки критики от цял свят.

Драмите свързани с „Мис Вселена“ тази година не са първите. Заради обида към мексиканците от страна на Доналд Тръмп, редица държави отказаха да изпратят представителките си за участие там. Протестът бе в отговор на изявленията на кандидат-президента, че ще издигне стена по-висока и от Берлинската между САЩ и Мексико, за да спре мигрантите от там. Отзвукът бе огромен, а скандалът още повече. Редица държави отказаха да изпратят участничките си в конкурса, а други официално изразиха протест срещу Тръмп и изказванията му.

 „Мис Вселена“ пак белязан от трагедии - объркаха победителката, катастрофа пред вратите на хотела

„Мис Вселена“ пак белязан от трагедии – объркаха победителката, катастрофа пред вратите на хотела

Зловещ инцидент помрачи събитието

Зловещ инцидент помрачи събитието

Отказ да водят състезанието отправиха и най-известните водещи в САЩ. В крайна сметка скандалът продължи именно с безумните случки на състезанието. А трагедията с катастрофата бе финалът на вечерта.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар