Тежък удар за кака Лара

Тежък удар за кака Лара
5 (100%) 1 vote

Лара Златарева остава без предаване

Кака Лара понесе доста тежък удар точно в дните преди празниците.

Лара Златарева, която всички помнят като кака Лара обяви края на предаването „Още нещо”, което течеше в ефира на News7.
В продължение на три години предаването се излъчваше всеки делничен ден, но ето, че дойде и неговият край.

Кака Лара заяви от ефира на медията, че с колегите й винаги са твърдели, че зад очевидното винаги има и още нещо и продължават да вярват в това и днес.
Тя обяви, че това е било последното издание на предаването „Още нещо”, допълвайки, че само защото винаги има още нещо.

Лара Златарева остава без предаване

Лара Златарева остава без предаване

Кака Лара изглеждаше доста оптимистична и не скри, че вярва в максимата, че всеки край е начало на нещо ново. Тя не си взе сбогом със зрителите за дълго време, както се очакваше да направи, а обяви, че ще се видят скоро.

В продължение на четири месеца, партньор на кака Лара в ефира бе Марио Младенов, който се присъедини към екипа на предаването „Още нещо” в началото на месец септември.
Зрителите на TV7 и News7 го познават като водещ на част от „Добро утро, България”, сутрешните новини и обедната новинарска емисия, пише vsekiden.com.

Зрителите се надяват оптимистичното настроение на Лара Златарева да не е напразно и тя отново да се появи в ефира с ново предаване.
Припомняме, че проблемите в медията не са от вчера и не е изключено в скоро време излъчването й да бъде спряно покрай целия сценарий, който се разиграва с Цветан Василев.

В началото на месец май, TV7 се превърна в арена на сериозен екшън, когато съдия изпълнител влетя в медията и поиска да опише имуществото.
Задачата му обаче не се оказа никак лека, тъй като служителите на медията осуетиха първия опит да бъде изнесено имуществото, което бе гаранция на заема им към КТБ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар