Миро с интересно изживяване на бензиностанция

Миро с интересно изживяване на бензиностанция
5 (100%) 1 vote

Певецът се сдоби с нов четириног приятел

Миро от бившия дует „Каризма” разказа за едно свое доста интересно преживяване от последните няколко дни.

Предколедно изпълнителят изглежда си намери нов космат приятел.
Миро разкри от профила си в социалната мрежа, че вече се е обзавел с още един опашат приятел. За никого не е тайна, че певецът отглежда пет кучета в дома си. Очевидно обаче това не му пречи да прибави и още един четириног приятел към групата и то мъркащ.

Певецът се сдоби с нов четириног приятел

Певецът се сдоби с нов четириног приятел

За интересната среща с „рижавел” Миро разказва, че има чувството, че сякаш котаракът го е разпознал като стар приятел и веднага се затичал към него. Разбира се певецът не останал безразличен към пухчото и веднага му обърнал внимание. Отначало го помилвал, а след това го почерпил с огромен сандвич.

Миро и екипът му пътували за участие, а интересната случка се разиграла на бензиностанция, в близост до Стара Загора.
Дружелюбният рижав котарак се затичал към Миро, сякаш вижда стар приятел. След като се почерпили – той му дал сандвич, а балерините – царевични пръчки, той вече бил изцяло техен.

Миро все още недоумява как животните го разпознават отдалече и му се лепят, сякаш винаги са били заедно в някой от предишните животи, пише Блиц.

Всъщност в случката няма нищо необичайно и специалистите имат своето обяснение за това. Те са категорични, че животните разполагат със способността да разпознават душевно чистите хора, от които струи положителна енергия.
Вероятно сте ставали свидетели на това как уличните кучета веднага завъртат опашка в израз на радост, щом видят даден човек или пък започват да ръмжат без причина, щом видят друг.

Ако ние хората успяваме да се лъжем помежду си чрез мили жестове и усмивки, които не ни идват отвътре, трябва да запомним, че тези номера не минават при животните.
При тях всичко е истинско и чисто и не съществува лицемерие като при нас хората.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар