Станимир Гъмов се изложи пред Преслава

Станимир Гъмов се изложи пред Преслава
5 (100%) 1 vote

Актьорът не изневери на истинската си същност

Актьорът Станимир Гъмов не изневери на себе си и показа истинската си същност.

Той се изложи пред Преслава, с която разиграваха любовна драма пред очите на широката общественост, докато бяха под покрива на къщата на Биг Брадър Ол Старс.
Станимир Гъмов не се появи не само на афтър партито на риалитито, а и на редица други събития, на които бе поканена и фолк дивата.

Актьорът не изневери на истинската си същност

Актьорът не изневери на истинската си същност

Запознати издават, че Станимир Гъмов е забравил за Преслава в момента, в който е излязъл от къщата на Биг Брадър Ол Старс. Всичко, което се е случило помежду им в риалитито, остава в историята. Още щом се е върнал към нормалния ритъм на живот, Станимир Гъмов започнал да прави опити да затопли отношенията с бившата си жена, пише ХотАрена.

Припомняме, че двамата с Преслава разиграха невиждана любовна драма под покрива на къщата и дори накараха голяма част от зрителите да повярват, че помежду им наистина се случва нещо.
Разбира се по-късно стана ясно, че двамата са разиграли предварително начертан сценарий, който е имал за цел да повиши рейтинга на предаването.

При все, че Станимир Гъмов и Преслава признаха в прав текст след края на шоуто, че всичко помежду им е било само театър, според близки до актьора, той наистина е започнал да залита по чалга дивата.
Ако изобщо е имало някакви чувства помежду им обаче, е повече от очевидно, че не са били достатъчно силни, тъй като след края на формата всеки си тръгна по своя път.

Запознати твърдят, че Станимир Гъмов прави всичко по силите си, за да избегне срещите с Преслава. Самият той неотдавна призна, че участието му в риалитито е оказало благотворно въздействие на отношенията с бившата му жена и детето им.

Може би това е неговият шанс да се съберат отново и да има щастието да вижда всеки ден детето си, пише Блиц. Припомняме, че преди време актьорът изплака, че вижда изключително рядко сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар