Ваня Червенкова направи разтърсващи разкрития

Ваня Червенкова направи разтърсващи разкрития
5 (100%) 1 vote

Бизнес дамата е наясно кой й е причинил всичко това

Бизнес дамата Ваня Червенкова, която напомни на широката общественост за себе си с участието в Биг Брадър Ол Старс, направи разтърсващи разкрития.

По време на участието си в риалити формата тя непрекъснато се опитваше да демонстрира колко благ нрав има и как винаги е готова да прости грешките на околните.
Очевидно Ваня Червенкова е насъбрала доста, след като не можа да се сдържи и изригна така, както скоро не го беше правила.

Бизнес дамата изкара наяве истината, която не й дава мира – бруталната прецаквация, на която бе подложена на финалната права на Биг Брадър Ол Старс.

Бизнес дамата е наясно кой й е причинил всичко това

Бизнес дамата е наясно кой й е причинил всичко това

Тя е категорична, че няма да мълчи за случилото се и ще изкара цялата истина наяве.
Според нея случилото се е чиста проба предателство, при това целенасочено и не може да проумее как е възможно да се случи подобно нещо.

Ваня Червенкова е категорична, че е била превърната в жертвен агнец в името на нечия друга победа.
Тя обаче твърди, че е наясно кой й е причинил всичко това и няма никакви намерения да му прости.
Макар да не назова името на този човек в прав текст, бизнес дамата поясни, че се е превърнала в жертва и е била измамена от човек от екипа на Биг Брадър Ол Старс, който заема най-високата позиция в ръководството на формата.

Дори и след края на формата, Ваня Червенкова продължава да бъде убедена, че не е била класирана на четвърто място по волята на зрителите, а на въпросния човек, за когото говори.
Тя е категорична, че ако всичко беше оставено наистина в ръцете на зрителите, те никога не биха дали победата на Деси Слава.

Бизнес дамата побърза да посочи, че всъщност певицата не е лош човек и много я харесва, но не може да проумее как човек, който е спял по цял ден, докато е бил в къщата може да бъде толкова харесван от зрителите, че дори да се превърне в победител на формата, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар