Мариан Вълев-Куката пак се вихри в „Под прикритие“

Мариан Вълев-Куката пак се вихри в „Под прикритие“
5 (100%) 2 votes
Куката пусна брада като поп за ролята си в петия сезон на сериала „Под прикритие“

Героят на Захари Бахаров посрещна старата си друшка Куката (в изпълнение на Мариан Вълев), двамата се прегърнаха приятелски, след което отпрашиха с джип в неизвестна посока. Сцената бе заснета в столицата от раз, без повторни дубли – пише в. „Уикенд“.

Куката и Иво Андонов очевидно ще са основни действащи лица и в петия сезон на „Под прикритие“. 27-годишният Бойко Кръстанов, нашумял като Дани Касабов в „Стъклен дом“, имаше поддържаща роля в старите серии на кримката, но сега ще претърпи развитие и ще е ченге под прикритие – отбелязва изданието.

Емил Каменов, който бе Къртицата в едноименното екстремно шоу и грабна оттам 100 бона награда също е звезда в петия сезон на сериала. 120-килограмовият татуиран здравеняк играе бодигард на Иво Андонов.
Някои от ветераните на сериала са претърпели лека промяна във визията си, а други като Захари Бахаров са си все същите. Най-неразпознаваем в новите епизоди е Куката, който е замязал на поп – побелял и брадат. Ивайло Захариев също остава на екран. Сценаристите са задържали и Миленита – Ади, дъщерята на Джаро и бившата жена на комисар Попов.

Куката ще стреля по ченгета и в 5-ия сезон

Куката ще стреля по ченгета и в 5-ия сезон

Предстои да видим дали създателите на сериала са си взели поука от неприятностите, които имаха със СЕМ заради финалната сцена на четвъртия сезон на „Под прикритие“. Изданието припомня, че епизодът бе забранен за зрители до 16 години, тъй като излъченото можеше да послужи като наръчник за наркомани.
Работата на петия сезон на „Под прикритие“, който продуцентите и БНТ обявиха за последен, върви под пълна пара. В понеделник екипът на кримката се събра в ранни зори пред сградата на националното следствие на бул. „Г. М. Димитров“. Актьорите трябваше бързо да заснемат няколко сцени, преди да са заприиждали на работа истинските следователи – отбелязва изданието в репортажа си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар