Деси Слава удари дъното

Деси Слава удари дъното
3 (60%) 2 votes

Певицата не успя да осъществи плановете си

Певицата Деси Слава не издържа на напрежението, на което бе подложена напоследък.

След участието си в Биг Брадър Ол Старс се чувства съсипана и на дъното, тъй като никой не я е потърсил поне веднъж за участие.
Певицата е в безизходица и се чуди как ще издържа нея и сина й Майки занапред, ако нещата продължават да са толкова закучени.

При все, че Деси Слава проля кофи със сълзи и се сдоби с титлата „Любима риалити звезда на България”, това по никакъв начин не й помага в работата. Дори може би няма да е грешка, ако се каже, че й е навредило.

Певицата не успя да осъществи плановете си

Певицата не успя да осъществи плановете си

Откакто е излязла от шоуто до края на годината Деси Слава имала само три ангажимента и то за приятелски сбирки на маса, които минават за кръгла нула.

Деси Слава много се надяваше да последва примера на колежката й Преслава, която след излизането си от ВИП Брадър не смогваше с ангажиментите, а тефтерчето й се пръскаше по шефовете от записки за участия.
Е, при Деси Слава обаче нещата не се стекоха толкова добре.

Певицата много се надяваше, че участието й в шоуто и връщането й в редиците на „Пайнер”, ще й помогне да възроди отново кариерата си, но очевидно някъде е сбъркала в плановете, тъй като нещата далеч не вървят като по мед и масло.

Докато Деси Слава се чуди какво да направи, за да се сдобие с някое участие, то колегите й като Анелия, Джена, Преслава, Фики Стораро и Галин имат ежедневни участия.
Ако певицата все още вярва, че може да си върне предишната слава и да завалят оферти за участия, то мнозина се съмняват, че надеждата й може да се сбъдне.

В новогодишната нощ Деси Слава ще озвучи площада във Велико Търново, но едва след 1 ч. след полунощ, когато се предполага, че хората вече ще започнат да се разотиват, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар