Джена сменя името си

Джена сменя името си
4.67 (93.33%) 3 votes
Фолкфурията Джена заживя с новия си приятел и нехае за Джино

Джена пак лети на крилете на любовта и вече не крие кой е мъжът, спечелил сърцето й – пише „Уикенд“. Пайнерката използва социалната мрежа Фейсбук, за да пусне снимка, на която е в прегръдките на Атанас Стоев – Малкия Канар – отбелязва изданието.

Под селфито в домашна обстановка певицата написа: „Добро утро от нас! Пожелания за прекрасен ден и любов в изобилие“. С това послание тя ачик-ачик намекна, че двамата с новия й приятел вече живеят под един покрив. Явно Джена напълно е прежалила бившия си възлюбен Джино. С победителя във „ВИП Брадър“ тя имаше дълга връзка, започнала от нейна визита в Америка.

„Вълнението за мен в любовен план настъпи, когато бях поканена от оркестър „Канарите“ – да участвам в техния концерт тази година в Стара Загора. И на репетициите се запознах с новата си любов – Атанас Стоев-младши. Опитваме се и двамата на де показваме на хората какво се случва, защото не желаем да го използваме като пиар, искаме да си е нещо лично, да си изживяваме любовта“ – проговори за новата си изгора Джена.

Джена и Наско вече живеят под един покрив

Джена и Наско вече живеят под един покрив

Преди дни Джена хвърли в общественото пространство и друга новина – започнала била процедура по смяна на името си. Пайнерката се надява властите да удовлетворят молбата й и до месеци да й издадат нова лична карта, в която ще е записана с псевдонима си. Сега по документи тя е Десислава.
„Това решение го взех може би преди 2 години. Дори съм започнала такова дело, което може би догодина ще приключи. По-бавно се случват нещата, отколкото ми се иска… Най-вероятно след няколко месеца ще съм официално покръстена. Аз си се чувствам Джена. В крайна сметка не мога да се развоявам с двете имена. Така ми е по-комфортно. На мен ми харесва повече псевдонимът“ – споделя хитовата изпълнителка и допълва, че семейството й одобрява преименуването й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар