Къци Вапцаров издаде скандална тайна за Биг Брадър Ол Старс

Къци Вапцаров издаде скандална тайна за Биг Брадър Ол Старс
5 (100%) 1 vote

Това за пореден път доказва, че всичко е предварително уговорено

Шоуменът от близкото минало Къци Вапцаров издаде тайната за участието си в Биг Брадър Ол Старс.

Оказва се, че той също не прави изключение от останалите съквартиранти в шоуто и е имал тайна уговорка с организаторите.
Къци Вапцаров издава, че сам е посочил кога да излезе от риалитито, а за да не е твърде явно, той уж напусна къщата след зрителско гласуване.
Това признание на шоумена от близкото минало доказва за пореден път, че всичко в шоуто е предварително нагласено.

Това за пореден път доказва, че всичко е предварително уговорено

Това за пореден път доказва, че всичко е предварително уговорено

Дори и поведението на съквартирантите по време на престоя им в къщата вероятно не е реално, а следват определени наставления.
Въпросът е обаче докога българинът ще се лепи пред телевизорите като зомбиран, за да гледа подобни програми. Те няма да спрат да бъдат излъчвани, докато има такива, които да ги гледат.

Припомняме, че зрителите уж трябваше да дадат своя вот за Къци Вапцаров или за Борислав, който едва ли не оцеля на косъм, докато шоуменът от близкото минало не успя да спечели зрителският вот.
Заради предварителното уреждане на излизането, никой от съквартирантите не се трогна от излизането на Къци Вапцаров от къщата.

Единствената щастлива от цялата тази ситуация, която се разигра за пред зрителите бе журналистът Соня Колтуклиева, която подскачаше от радост, че Борислав остава в къщата.
Припомняме, че дали за пред камерите или по друга причина, двамата имаха лека заигравка.

Всъщност самият Къци Вапцаров издаде с поведението си, че всичко е нагласено, тъй като едва ли не очакваше с нетърпение да прекрачи изхода на къщата, вместо да изглежда разочарован от това, че я напуска.

Истината е, че Къци Вапцаров се е уговорил още преди старта на риалитито за излизането си от къщата, тъй като имал важно бизнес пътуване зад граница, което не можел да отложи.
Освен това се носи мълвата, че позабравеният вече шоумен е успял да се спазари с продуцентите за доста апетитен хонорар, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар