Седмичен хороскоп на Алена за 19-25 декември

Седмичен хороскоп на Алена за 19-25 декември
5 (100%) 4 votes
Вижте какво ви очаква в предпоследната седмица на годината според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овенподрънквате оръжия, но внимавайте с енергията, която трябва да насочите към нещо позитивно
През тази седмица ще проявите нетърпимост към всяка несправедливост и ще бъдете готови да воювате за онова, което според вас е правилно. Ще бъдете напористи и с достатъчно енергия ще преследвате целите си. Внимавайте как реагирате, защото има риск да действате първосигнално и после да съжалявате. За да използвате максимално ефективно следващите дни, намерете някаква цел или кауза, на която да се посветите. Вложете енергията си в нея и действайте в тази посока, вместо да се опитвате да се борите с ограниченията, които някой друг ви налага. Внимавайте при общуването си с любимия човек, защото са възможни конфликти и разправии. Бъдете по-сдържани във взаимоотношенията си с околните – съветва Алена в седмичния си хороскоп.

Телецпотърсете подкрепа от партньора си
Във всекидневието ви ще намерят място и приятните изживявания, и изнервящите моменти, в които трудно ще се контролирате. Периодът е много благоприятен за тези от вас, които имат собствен бизнес или са се посветили на някакво съвместно начинание – възможно е през следващите дни да подпишете изгоден договор, да получите пари или да намерите начин да разширите дейността си. В понеделник бъдете по-предпазливи и не се занимавайте с работа, която изисква много енергия – възможно е срещите да се провалят или нещата просто да не се случат, както искате. За щастие, имате пълната подкрепа на партньора си – в любовен план ви предстоят приятни изживявания.

Близнацине защитавайте кауза, която не е ваша и действайте с „мека“ ръка
Може да ви се наложи да влезете в ролята на умиротворители, тъй като около вас ще бъде напечено. След като не се чувствате добре във враждебна атмосфера, ще направите каквото е необходимо, за да се постигне разбирателство. Няма да е лесно, но с известни усилия може да успеете. Все пак внимавайте и не влизайте в битка, която не е ваша. През тази седмица има шанс да проявите повече смелост и да постигнете успех там, където досега не сте виждали изход. Възможно е да излезе наяве нова информация, която да ви бъде от полза. Отстоявайте позицията си, но гледайте да го правите меко и без агресия. Вашето спокойствие и толерантност ще повлияят положително на околните.

Ракнастъпил е моментът със смелост и дързост да промените нещата
През идните дни ще трябва да приемете нещо, което не харесвате и обикновено избягвате – конфронтацията. Може да се окажете въвлечени в спор у дома или на работното място. Колкото и да ви се иска да останете настрани, обстановката може да стане напечена. Има шанс положението да се нормализира в края на седмицата, но като цяло няма да ви бъде особено леко, особено ако напрежението се повиши. Периодът обаче ви дава голям шанс да спрете да се носите по течението, да проявите по-голяма смелост и да промените ситуации, които досега не сте търпели, защото просто не сте искали да влизате в конфликт. Сега е моментът да вървите смело напред и да забравите страховете си.

Лъв късайте с миналото и смело гледайте напред
Даденият период ще бъде наситен със забавления – може да ви поканят на някакво интересно събитие, да празнувате с близки хора или просто настроението ви да се подобри. Някои представители на зодията ще се чувстват вдъхновени, защото ще започнат да учат нещо ново, ще пътуват в чужбина или ще им хрумне блестяща идея. Дори онези от вас, които страдат по стара любов или са попаднали в неблагоприятна за тях ситуация, ще усетят желание да скъсат с миналото и да устремят поглед към възможностите, които ги очакват в бъдещето. Усетите ли подобен порив, последвайте го – на прав път сте. Каквато и да е действителността около вас, ще намерите нещо ново, което да ви радва.

Деваотпуснете се и се отдайте на течението, в благоприятна насока е
Вниманието на много от вас ще бъде насочено към осъществяване на личните ви желания, свързани с дома и семейството, отколкото към работата и професионалната реализация. Ако планирате нови начинания, обмислете ги в детайли и предприемете действия – най-добре от сряда нататък. Разчитайте на собствената си интуиция, защото тя продължава да бъде вашият най-добър съветник. Старайте се да вървите по течението, а не срещу него. Бързо ще постигате успехи, но за целта трябва да се отпуснете. Ако нещо не става както вие искате, може би няма смисъл да се измъчвате и да насилвате обстоятелствата. Натоварвайки се с много отговорности, ще си навлечете ненужно бреме – предупреждава Алена в хороскопа си за седмицата.

zodii-10Везнипрестанете с колебанията и действайте решително, вслушвайки се във вътрешния си глас
Ще имате шанса да постигнете успехи, ако преодолеете склонността си да се колебаете. Не се замисляйте чак толкова много, защото накрая може да не свършите нищо полезно. Слушайте вътрешния си глас и ако той ви нашепва, че дадено начинание ви е по сърце и би ви донесло удовлетворение, насочете енергията си в тази посока и действайте. Периодът е много подходящ да поработите активно върху проект, който ви вдъхновява, без значение дали става дума за работа или за нещо в личния ви живот. Нека грижата за себе си и за здравето ви бъде приоритет – много от вас в момента са натоварени с повече ангажименти и ако не обръщате достатъчно внимание на себе си, може да се преуморите.

Скорпионотключете страстта си и се отдайте на полезна цел, не влизайте в интриги
Думата „страст“ е ключова за вашия зодиакален знак. През следващите дни ще имате за задача да я отключите и да я насочите към нещо полезно и важно за вас – лична или професионална цел. Ще имате подкрепа от съдбата – ще привличате по-лесно желаното, ще се чувствате добре в кожата си, а хората ще ви съдействат. Възползвайте се от чудесните перспективи, които се откриват пред вас. Единственото, което трябва да избягвате през тази седмица, са тайните споразумения и интригите. Ако се изкушите да участвате в задкулисни игри, имайте предвид, че рано или късно истината ще излезе наяве. В любовните си отношения се въздържайте да правите сцени на ревност, за да нямате неприятни изживявания.

Стрелецвреме за ново начало, като загърбите непотребното
Тази седмица е своеобразно ново начало за вас. До средата на периода е подходящо да довършите всичко старо и да се освободите от онова, което по някакъв начин ви затормозява или смятате, че не ви е необходимо. Оставете миналото зад гърба си, разчистете дома си от непотребни вещи и направете планове за бъдещето. Понеделник е важен ден за вас, защото съдбата ви дава възможност да помечтаете и да посеете семената на бъдещите си начинания. През този ден оставете настрана рутинните задачи и мислете мащабно. Може би искате да поемете в нова посока? Копнеете да се занимавате с нещо различно от досегашната ви работа? Каквато и да е мечтата ви, тръгнете по стъпките й сега.

Козирогснишете се през първата половина на периода и бъдете по-активни през втората
През първата половина на дадения период няма да бъдете особено активни и вероятно ще предпочетете по-спокойните занимания. Ако усетите, че имате нужда от сън и почивка, послушайте тялото си и си ги осигурете. През първите три дни довършете изостанали задачи, които просто ви се иска да отхвърлите. Отложете за края на седмицата, дори за следващата онези ангажименти, за които ви е нужен повече ентусиазъм. От четвъртък нататък има по-голям шанс срещите и разговорите ви да бъдат успешни – лесно ще получавате необходимата ви информация и ще се ориентирате по-добре в обстановката. Ще усетите желание да общувате повече и социалният ви живот ще се подобри.

Водолейдействайте с фантазия, но не се поддавайте на изкушенията
Използвайте положителното влияние на планетите, за да направите промени в онази област от живота си, в която са се настанили скуката и еднообразието. През следващите дни ще имате шанса да блеснете с нови идеи и да срещнете интересни хора. Не се страхувайте да следвате неотъпкани пътища и да мислите различно от околните – така ще използвате още по-добре възможностите си и ще се откроите, вместо да се губите сред множеството. Единствената препоръка към вас е да внимавате да не разрушите нещо, което усърдно сте изградили само за да изпитате тръпка и да си доставите нови изживявания. Опитайте се да поддържате баланса между старото и новото, без да пренебрегвате напълно сигурността.

Рибиизкуството ще ви разтовари, музите ще се навъртят около вас
Ако се занимавате с творческа дейност, тогава сте късметлии, защото ще успеете да разгърнете фантазията си и да се насладите на постигнатото. Обстановката през следващите дни ще бъде леко напрегната, но вие ще се справите с нея, като се посветите на нещо, което ви доставя наслада и хармония. Ако нямате творческо занимание, може да си доставите някакво естетическо удоволствие – например да отидете на изложба или на музикално представление. Малко бягство в по-приятен свят няма да ви се отрази зле и може да ви съхрани емоционално. Финансите са тема, която при много от вас ще излезе на дневен ред, особено ако чувствате, че не получавате достатъчно добра заплата за труда си – предупреждава в хороскопа си Алена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар