Михаил Миков разкри скандална истина за Петър Москов

Ваксините с повишен съдържание на живак щели да се ползват за имигрантите
0

Ваксините с повишен съдържание на живак щели да се ползват за имигрантите

Председателят на БСП Михаил Миков извади на показ скандална истина за здравния министър Петър Москов, заради която може да пострадат много деца.

Михаил Миков алармира, че страната ни внася от Турция ваксини, чието съдържание на живак е доста завишено.
Преди време въпросът бе повдигнат и от медиите, но както за всяко друго нещо около него се шумя за известно време и след това всичко утихна.

Михаил Миков недоумява поради каква причина здравният министър Петър Москов продължава да се спотайва и прикрива опасната сделка.
Лидерът на БСП уточнява, че сделката със скандалните ваксини със завишено съдържание на живак е осъществена на основата на бартер.

Според думите на Михаил Миков, министър Петър Москов е заявил, че опасните ваксини няма да бъдат ползвани от българските граждани, а от имигрантите.
Какви изводи следва да си направим от това?
Повече от очевидно е, че и здравната си система претърпя чутовен крах. Клиничните пътеки точат пари от здравната каса, а хората си излизат от болницата в същото състояние, в което са влезли, нищо че в епикризите им пише, че има подобрения.

Думите на Михаил Миков, разкриващи отношението на Петър Москов към проблема обаче видимо стреснаха водещата. Може би притеснението й бе породено от това, че Петър Москов може да се обади в ефир и да стане голяма каша. Тя призова Михаил Миков, ако не разполага с доказателства, с които да подкрепи думите си, да спре.

Това, което стана ясно от председателя на БСП бе, че след дългата 25-дневна ваканция на народните представители, столетницата подготвя вот на недоверие в сектора на здравеопазването.
Михаил Миков е категоричен, че реформите в здравеопазването не водят до нищо добро. Всички те са коя от коя по-голям провал и работят целенасочено срещу народа, пише pik.bg.

Може би всеки един от вас, който е имал пряк сблъсък със здравната ни система ще се съгласи с това твърдение на Михаил Миков.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.