Емо Чолаков поднесе огромно разочарование

Емо Чолаков поднесе огромно разочарование
5 (100%) 1 vote

Синоптикът вещае предколедно повишение на температурите

Емо Чолаков, който се е превърнал в любимец на мнозина покрай непрестанните си шеги и закачки при представянето на прогнозата за времето, поднесе огромно разочарование.

Синоптикът Емо Чолаков разочарова любителите на зимните спортове, както и децата, които отъждествяват зимната ваканция с много емоции на пързалката и правенето на снежни човеци.
Оказва се, че според прогнозата не се очаква сняг за Коледа и Нова година.

Синоптикът вещае предколедно повишение на температурите

Синоптикът вещае предколедно повишение на температурите

Обстановката не само, че по нищо няма да напомня, че се задават най-дългоочакваните зимни празници по време, на които семейството се събира в уютния дом, а от камината се чува пукането на дървата, а сякаш се е побъркало и ще се затопля още повече.

Емо Чолаков съобщи, че от следващата седмица ни застига нова топла вълна, а температурите ще стигнат до 15 градуса. Може би ще се запитате кога ще дойде ред и на снега. Ами доколкото е възможно да се вярва на дългосрочните синоптични прогнози, той се очаква чак догодина. И освен това не е сигурно. Или както се изрази Емо Чолаков, сняг се очаква евентуално догодина.

Е, да. През тези дни може и да няма сняг, но пък минусите сякаш западаха вместо снежинки. Сутрините и вечерите стават все по-студени.
Очакванията са в следобедните часове на днешния ден да се порадваме на слънчеви лъчи, а температурите да се покачат до десетина градуса.
И както се изрази Емо Чолаков в типичния си шеговит стил, това е само началото на предколедното затопляне.

Друг негов колега – Симеон Матев пък заяви, че ако беше политик, щеше да обещае, че ще има сняг за Коледа и Нова година. Тъй като не е обаче, не може да го направи, тъй като не желае да лъже хората.
Според синоптика на ТВ7, температурите в Новогодишната нощ ще са доста ниски и ако няма сняг, то поне те ще ни напомнят, че навън не е пролет, а зима, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар